Pienelle kummitytöllePaitakangas: Liberty, Novamelinan Karuselli-kauppa
Muut kankaat ja langat omista varastoista
Kaavat: omia
Neulemyssy: sovellettu norjalaisesta vauvanmyssyohjeesta

Olen pienelle siskontytölleni täti vaaleanpunainen ja kummin ominaisuudessa olen luvannut hankkia hänelle ihanan vauvanuken, kun sen aika koittaa. 

Sopiva vauvanukke löytyi syksyllä hartaiden etsintöjen jälkeen saksalaisesta nettikaupasta ja täti pääsi hyvissä ajoin ennen joulua aloittamaan puvustuspuuhat. Nuken hankintaan omat haasteensa toi  perheeseen sopivan, mahdollisimman hajottoman nuken löytäminen.  Yllättävän moni nukke kun näytti esittelytekstien mukaan olevan miedosti hajustettu.

Pienen kaksivuotiaan tytön lempiväri on tällä hetkellä vihreä ja ihana kukikas Libertyn puuvilla oli selvä valinta paitakankaaksi. Kummitytön suosikkisukat ovat olleet jo vauvasta asti junasukan nimellä kulkevat villasukat ja olihan sellaiset siis neulottava myös nukelle. Harmaa myssy on nuken versio norjalaisesta vauvanmyssystä ja harmaat römpsypöksyt samanlaiset kuin tyttäreni nukentarvikepaketissa. 

Aattoiltana pukin paketista paljastunut nukke hyväksyttiin heti perheeseen ja serkusten nukkeleikkejä onkin ollut ilo seurailla.
Sunna

Kommentit

Lähetä kommentti

Suositut tekstit

Yhteistyössä