Tyttären taidonnäyte

 Keppihepan kaava: Mekkotehdas-kirja (Kaavaa on hiukan pienennetty)
Neulos ja nahkapalat: Eurokangas, palalaari 

Harmaa huivikangas: Eurokangas

Arjessa aikaa yhteisille ompelutuokioille on harmillisen vähän, mutta ilokseni koko kolmikkoni nauttii käsillä tekemisestä. Vanhempi tytöistä aloitti aiemmin syksyllä keppihevosen ompelun ensimmäisestä Mekkotehdas-kirjastamme löytyvällä kaavalla.  Into hepan tekemiseeen loppuun asti nousi joulun alla, kun korviimme kantautui pienen serkkutytön toive omasta hepasta.

Vaalea varsa on ommeltu muista ompeluksista yli jääneistä tilkuista. Nukkamainen pinta heppaan on saatu käyttämällä collegeneulosta nurin päin. Silmät syntyivät nahkatilkuista ja harja mohairlangasta. 

Olemme viettäneet joulua Lapin paukkupakkasissa, joten laukka-askeleita on harjoiteltu lähinnä sisätiloissa, keittiön pöydän ympäri juosten koko serkuskatraan voimin. Utu-koiruuden ulkoilutkin ovat jääneet vähiin ja uudelle toppa-asulle ja töppösille olisi tilausta. Kuulisinkin mielelläni vinkkejä hyvistä koiranvaatekaavoista. Itse kun olen ihan amatööri sillä saralla.

Täällä eletään vielä ihan lomarytmissä. Pienimpien painaessa jo päänsä tyynyyn, juoksi juuri osa joukoista jäälle katselemaan revontulia. Itse nautin harvinaisesta hiljaisesta hetkestä ja taidan syödä salaa vielä vähän suklaakonvehteja..
Pakkasterveisin
Sunna

Kommentit

Suositut tekstit

Yhteistyössä