Ehkäpä vuoden vaativin ompelus


Verhokangas, Eurokangas, Harley pliseerattu
Tyyny: Kaarna-living

Taas on viikko vierahtänyt ja viimeistä viikonloppua viedään ennen joulupyhiä. Mies ja lapset suuntaavat pian kuusikaupoille ja koti olisi saatava huomisaamuun mennessä asteen verran jouluisempaan kuosiin. Sunnuntaina vietämme nimittäin meillä ystäväperheen kanssa perinteistä joulubrunssia. Tapa tavata jouluisin aamuiseen ajankohtaan on peruja ajalta, kun lapset olivat pieniä. Aamulla kaikki olivat vielä virkeitä eikä kenelläkään ollut kiirettä yöunille, toisin kuin iltaisin tavattaessa. 

Joulutähteä ikkunaan viritellessäni tulin kurkistaneeni samalla sohvan taakse. Siellä verhon alareunat roikkuivat piilossa katseilta pölyisenä myttynä lattianrajassa. Eurokankaasta kotiutunut kangas on ollut ikkunaan viriteltynä jo hyvän tovin, mutta vain osin ommeltuna. Verhojen ompelua voisikin   syystä pitää yhtenä vuoden haastavimmista ompeluprojekteista. Nyt siihen oli kuitenkin tartuttava ja uskon sen tuovan joulumieltä erityisesti perheen imuroitsijalle :).

Jouluisia markkinoita kierrellessäni olen tehnyt monia löytöjä pukinkonttiin ja ostellut samalla pieniä pikkujoululahjoja myös itselleni. Ornamon joulumyyjäisissä Kaapelitehtaalla tyttäreni pysähtyi Kaarna-livingin pisteelle pyörittämään onnenpyörää. Onnenpyörästä saatu alennuskoodi koitui äidin onneksi ja kotiin kulkeutui jälleen uusi tyyny. 

Viikonlopustani taitaa tulla ihan ultra bra, toivottavasti teilläkin :)
Sunna

Kommentit

Suositut tekstit

Yhteistyössä