Line-mekko
 Kaava: Line, Mekkotehdas koulutyttöjen tyyliin
Kangas: Eurokangas, palalaari
Hopea-juurikorvakorut: Elle Valkeapää

Kuviollisen viskoosin ostopäätös ei aikoinaan ollut laisinkaan itsestäänselvyys. Jokin tässä kankaassa kuitenkin viehätti silmää niin, että päätin sen kotiuttaa. Viskoosin sävyt sopivat moneen vuodenaikaan, samoin kaavaksi valikoitunut Line-mekkomalli. 

Tykkään tehdä vaatteisiin pieniä yksityiskohtia ja tähän mekkoon lisäsin etukaarrokkeen yläreunaan pitsin ja ohkaisen nauhan. Kaarrokkeen alareunoihin tein pienet kultasomisteiset tupsut. Kuviollisesta kankaasta näitä pieniä yksityiskohtia on kuitenkin vaikea erottaa muuten kuin ihan lähietäisyydeltä. 

Nämä mekkokuvat on otettu jo alkukesästä. Ne ovat vaan jääneet kaiken lomailun keskellä julkaisematta ja tällä hetkellä tytön poskillakin on viileästä kesästä huolimatta hiukan enemmän väriä kuin kuvaushetkellä. 

Alkukesästä reissasimme pohjoisessa ja lumisen Lapin loman jälkeen pääsimme liottelemaan varpaita   lämpimässä merivedessä. Heinäkuun alussa meille saapui pieni hauvavauva ja nyt olemmekin viettäneet aikaa tiiviisti kotosalla uuteen perheenjäseneen tutustuen. Blogi on päivittynyt hyvin harvakseltaan, mutta kuulumisiamme ja kuvia askarteluistamme ja ompeluksistamme löytyy vähän useammin Mekkotehtaan instagram-tililtä.https://www.instagram.com/mekkotehdas/ 

Ihania kesäpäiviä! Haluan kovasti uskoa, että vihdoin ensi viikolla kesämekoille olisi käyttöä täällä koti-Suomessakin :)

Sunna

Kommentit

  1. Nätti mekko. Ostin mekkotehdas koululaisille kirjan. Monessa mallissa kaula-aukko on minusta turhan suuri, joten toivoisin kaavaa seuraavaan kirjaan pitkähihaisesta mekosta jossa passeli kaulus. Lähes perusmekkoa siis. ;)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit

Yhteistyössä