Beiget pöksyt
Kaava: Housut, Ottobre 3/2015
Kangas: Nosh

Olen välillä vähän turhankin ahkera kangaskauppojen kiertelijä ja tykkään hypistellä materiaaleja  käsissäni ennen ostopäätöksen tekemistä. Olen myös aika tarkka sävyjen suhteen ja kuoseissakin koon ja rytmin on oltava aivan kohdillaan. Niin ihania kankaita kuin nettikaupat pursuavatkin, jäävät ostoskoriin kerätyt kankaat usein lopulta tilaamatta, jos en pääse niitä näkemään luonnossa.

Noshin kankaista ommeltuja vaatteita olen ihastellut monissa blogeissa ja instagramissa. Laadusta vakuuttuneena teimme Kirsin kanssa molemmat tilauksen Noshin nettikaupasta aiemmin keväällä. Kankaiden laatu vastasi täysin odotuksia, mutta sävyn valinnassa menin tällä kertaa metsään. Luulin tilanneeni puuterisen roosaa neulosta yksivärisenä ja myös raidallisena, mutta luonnossa kankaat olivatkin enemmän beigeen kuin roosaan taittavia.  Lievästä pettymyksestä toivuttuani päätin ommella yksivärisestä kankaasta housut tyttärelle. Kaavaksi valitsin housukaavan, joka tuli vastaan vanhoja Ottobre-lehtiä selaillessa. Housujen lahkeet tuntuivat sovitusvaiheessa niin löysiltä, että päätin muuttaa mallia lisäämällä lahkeensuihin kuminauhakaitaleet. 

Housuista tuli lopulta oikein kivat. Ne eivät ehkä ole mikään kesän väripilkku, mutta hillityn värisinä sopivat moneen menoon ja olihan beige sentään poikani lempiväri yksivuotiaana :)

Pian jää kesän vihreys taa, kun suuntaamme kohti pohjoista! Niin hullulta kuin se kuulostaakin, aiomme ihan oikeasti pakata mukaan myös sukset :)

Lomaterkuin Sunna 

Kommentit

  1. mutta beige on nyt uus harmaa....mie tykkään ihanat pökät ja kiva malli!!!

    VastaaPoista
  2. Kauniit housut! Mutta onkohan tuo kangas enemmänkin nude-roosa kun puuteriroosa? Kumpaankin näyttää noshilla olevan.

    VastaaPoista
  3. Hyvä vinkki tuo kaava! Onko paita itse tehty?

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit

Yhteistyössä