Nuppu-leggarit

Kaava: Lento-legginsit, Mekkotehdas koulutyttöjen tyyliin-kirjasta
Neulokset: Kevätlaulu- ja Näsiä-luomutrikoot, Nuppu Print Company

Reilun viikontakaisista Nuppu Print Companyn synttäri-ysmyistä kotiutimme niin paljon kankaita, että soimaava omatunto pakotti meidät ryhtymään samantien ompelupuuhiin. Nupun kuosisuunnittelija Satu Kontisen kukkaset ovat niin kerrassaan ihastuttavia, että eihän niitä voi vastustaa, lohdutimme toisiamme. 

Valitsimme  molemmille tytöille legginseihin mustapohjaista luomutrikoota, vähän eri kuoseilla tällä kertaa. Näistä tuli niin napakat ja hyväntuntuiset, että harkitsemme vakaasti lisätilauksen tekemistä. Josko äiditkin saisivat omansa..

Kukkakuosien lisäksi kukkaloistosta saimme nauttia myös Roihuvuoren kirsikkapuistossa ja sen läheisyydessä olevassa japanilaisessa puutarhassa. Ihana kuvauspaikka, jossa teimme joitain vuosia sitten myös Mekkotehdas aikuisille-kirjan kuvauksia.

Leppoisaa tiistai-iltaa <3
Sunna ja Kirsi

Kommentit

  1. Tosi nätti tuo kangas leggareina ja siis niin ihanat leggarit! Hyvää viikonloppua!

    VastaaPoista
  2. Kauniit ja niin tarpeelliset. Hyvän näköine kaava. Hauskaa miten suosittu Nuppu -nimestä on tullut �� Meidän perheessä jo kaksi: mun käsityöblogi / toiminimi www.nuppuhome.com ja meidän koiruli Nuppu THE Puppy ��

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit

Yhteistyössä