Kesäpesä
Kuusi vuotta sitten keväällä suunnittelimme täydellä tohinalla ensimmäisen Mekkotehdas-kirjamme ihka ensimmäisiä kuvauksia, jotka oli päätetty toteuttaa pihallamme. Teemaksi kuvauksiin olimme  valinneet leikit leikkimökissä,  mutta leikkimökistä pihalla ei ollut vielä tietoakaan. Mieheni sai siis ryhtyä rakennuspuuhiin. Ikkunat haettiin kierrätyskeskuksesta ja niiden ympärille alkoi mökin kehikko vähitellen hahmottua. Mökki valmistui parahiksi kuvauksiin ja sisustus on säilynyt näihin päiviin asti aika samanlaisena, vaikka vähän ovat ikkunanpielien maalit rapisseet ja kankaiset Sacher-kakut haalistuneet. 

Viikonloppuna tempaisimme tyttöjen kanssa ja tyhjensimme ja siivosimme mökin katosta lattiaan. Lasten kasvaessa myös leikit ovat muuttuneet. Poistimme siivouksen yhteydessä mökistä kaiken pienen sälän ja maalasimme muutaman huonekalun hivenen harmonisemmiksi. Kaikki tekstiilit  ja muu rekvisiitta löytyivät valmiina varastoista. Joitain muistoja ihanasta kuvauskesästä kuuden vuoden takaa halusimme mökissä säilyttää, joten kehyksiin valitsimme Kristan ottamia kuvia  ensimmäisestä kirjasta. Mökistä tuli nyt kesäpesä, jossa voi leikkiä, lukea tai vaan lötkötellä.

Vielä muutama viikko täytyy jaksaa paiskia töitä ja sitten alkaa lötköttely :)

 Sunna

Kommentit

  1. Ihana! Juurikin tämä teidän mökki on minulla tulevan leikkimökin inspiraationa �� kiitos, nyt tiedän miten muuttaa sisustusta kun tytöt kasvavat..

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit

Yhteistyössä