Rakas raitapaitaKaava: Kahden-paita, Mekkotehdas koulutyttöjen tyyliin
Raitaneulos : Nosh organics
Resori ja kauluksen vuorineulos: Eurokangas
Sirkat: Nappitalo

Tasan kolmetoista vuotta sitten huhtikuisena aamuna minusta tuli tämän maailman ihanimman pojan äiti. Kätilöopiston ikkunoista katselimme mieheni kanssa kuinka puut vihertyivät muutamassa päivässä. Kotiin päästyämme tuntui jo melkein kesältä ja vauvan kanssa pääsimme saman tien ulkoilemaan ja nauttimaan aurinkoisista kärryttelylenkeistä. 

Huhtikuun vaihtuessa toukokuuksi olenkin aina esikoisen syntymästä lähtien odottanut toiveikkaana kesän merkkejä. Tänä vuonna ei kyllä kovinkaan lupaavalta vaikuta. Jatkuvat räntä- ja raekuurot ovat koetelleet hermojeni lisäksi myös orvokki-istutusteni kestävyyttä. 

Mekkotehdas koulutyttöjen tyyliin-kirjastamme löytyvä Kahden-paita kaava sopii yhtä lailla pojille ja tästä kaavasta onkin tullut poikani suosikki. Vanhojen paitojen jäätyä pieniksi oli korkea aika ommella muutama lisää. Nosh organicsilta tilattu raidallinen neulos tuntui ihan huippulaatuiselta ja jopa raitojen kohdistus ommeltaessa onnistui ongelmitta.  Tästä kankaasta syntyi poikani toiveesta kauluksellinen versio. Kauluksen vuori on ommeltu yksivärisestä collegeneuloksesta. 

Vaikka varpaita kevätsäässä paleltaakin, äidin sydäntä lämmittää, kun kotikutoiset vaatteet kelpaavat edelleen kaikille lapsilleni.

Iloa ja valoa vappuviikonloppuun!
Sunna

Kommentit

  1. Mulle tulee kans samat fiilikset kun lenni on kevät vauva...kevät on kyllä ihana aika saada vauva!...ei olla saamassa😆hieno paita...ja miks ei kelpaisi kun on niin tyylillä tehty. Mukavaa vappua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukavaa vappua myös teille ja ihanaa kun jaksat kommentoida <3

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit

Yhteistyössä