Kevään ensi kukkaset

Kaava: Oma
Neulos: Ottobre-shop

Taannoisella Lapin lomalla teimme jälleen pakollisen pysähdyksen Ottobre-shopiin Rovaniemellä. Muun perheen odotellessa autossa tein pikaisen pyörähdyksen kangasparatiisissa. Tällä kertaa raaskin ostaa oikeastaan vain muutaman kankaan ja toinen niistä oli kukikas collegeneulos, jota olin jo edellisellä visiitillä ihastellut. En nytkään heti kerralla raaskinut ostaa neulosta riittävästi, joten paluumatkalla oli vielä pysähdyttävä hakemaan se pakan loppukin.

Neuloksesta halusin tehdä jotain itselleni, mutta hiukan haastetta mallin valintaan toi seikka että neulos oli kahdessa osassa. Raglanhihoista tuli puolipitkät, koska neulosta ei riittänyt pidempiin. Vastaavasti taas helmaan oli mahdollista lisätä pituutta, joten paitasuunnitelma muuttuikin mekoksi. Hihansuihin ja pääntielle ompelin kaitaleet, joiden avoimet reunat saivat jäädä huolittelemattomiksi ja rullautumaan rennosti.

Kukkakuosit tuntuvat nyt kovasti vastustamattomilta ja ompelupöydällä odottavatkin jo seuraavat kukikkaat kankaat ompeluvuoroaan.

Kukikasta keskiviikkoa!
Sunna

Kommentit

  1. Oo,ihana kangas! Tästä olisi kiva nähdä sovituskuva?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kangas on kyllä minustakin tosi ihana.. Ehkäpä saan mekosta joskus kuvan päälläkin otatetuksi :)

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit

Yhteistyössä