Harmaaraitainen Huippu-takki


Kaava: Huippu-takki (muokattuna), Mekkotehdas koulutyttöjen tyyliin
Collegeneulos: Stoff & Stil (Kööpenhamina)

Viime kevään Kööpenhaminan matkalla kävimme muutamaankin otteeseen tutustumassa paikallisten kangaskauppojen tarjontaan. Matkaseurana olleet tyttäret saivat myös esittää omia toiveitaan kankaiden suhteen. Harmaavalkoraitainen collegakangas ostettiin tyttären toiveesta ja siitä oli alkujaan tarkoitus ommella 'liian kalliiden ja siksi kauppaan jääneiden Scotch&Soda housujen kopiot'. Mieli ehti kuitenkin lähes vuodessa muuttua ja neuloksesta tulikin loppujen lopuksi huputon Huippu-takki. Takki toimii kivasti näin farkkujenkin kaverina, mutta se on ihan bestis pyjamahousujen parina ja koti-iltojen lämmikkeenä.

Neuloksen materiaali tuntuu huippulaatuiselta ja napakalta ja jopa raitojen kohdistus kangasta ommellessa tuntui lasten leikiltä. Tätä kun löytyisi lisää, ostaisin kerralla kilometrin. 

Leppoisaa lauantaita!
Sunna 

Kommentit

 1. Taas niin ihana neuletakki! Mulla on sitä samaa "siksak" - ruskea/roosa neulosta,mstä teit myös neuletakin. Täällä sama meininki, nyt pitäis vaan uskaltaa leikata kangas.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ruskea/roosa neulos on kyllä kaunista. Siitä ommeltu takki sopi niin hyvin siskolleni, että sai jäädä hänen käyttöönsä. Nyt voin taas paremmalla omalla tunnolla ommella lisää..

   Poista
 2. On jännä, että tämän tyyppisen vaatteen tarvetta ei huomaa. Tein 9-vuotiaalle Noshin raitakankaasta vuoritetun kietaisuhupparin. Äitinsä mukaan käyttääkin sitä jatkuvasti aamu-, ilta- ja oleilutakkina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paras kiitos ompelijalle on, kun vaatteet tulevat kovaan käyttöön :)

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit

Yhteistyössä