Punavalkoinen pakkomielle Kaava: Line-mekko, Mekkotehdas koulutyttöjen tyyliin
Kangas: Viskoosia, Eurokankaan palalaarista

Punainen ei todellakaan kuulu vakioväripalettiini. Olen omistanut aikuiselämäni aikana todella vähän punaista, ja täten väri on puuttunut lähes kokonaan myös tyttäreni kaapista. Tästä huolimatta minut valtaa silloin tällöin pakkomielle punavalkoiseen yhdistelmään. Usein tähän on liittynyt raidat, mutta kerran ihastukseni kohteena oli myös ystäväni kukikas Nanson mekko. Nyt punainen on ollut hylkylistalla jo kauan, kunnes palalaareja tonkiessa silmäni nauliutuivat tähän viskoosiseen ihmetykseen. Siinä sitten oikein ääneen selittelin Sunnalle, että "En mä niinku oikeesti punaisesta tykkää, mut jotenkin mun on vaan ostettava tämä."  

Nyt on rikottu pastellinen harmonia, ja ensi kesänä hypähdellään Välimeren rannoilla tässä Line-mekossa. On muuten ihan paras rantamekkomalli, ainakin meidän tytön mielestä! 


Aurinkoa kaikille,
Kirsi 

Kommentit

  1. Hei, mistä kirjasta tuo mekkomalli olikaan? Olisi vallan mainio malli meidänkin tyttöselle keväiselle karibian matkalle. Ja edelliset huipputakit ovat todellakin olleet huippuja. Kiitos niistä. Terveiset sateisesta Hollannista. - Ritu

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit

Yhteistyössä