Isosiskon huoneessaMustavalkoinen kukkakangas: Nuppu print company
Sinivalkoinen kangas: Kämppä (Tyyny on ommeltu Bungalowin pyyhkeestä.)
Harmaa kukkakangas: Eurokangas, palalaari
Harmaa päiväpeittokangas: Eurokangas, palalaari
(Norsutyyny: Moison-kauppa)


Harmaa kangas: Eurokangas, palalaari
Vaalea taustakangas ja kuparinen terenauha: Stoff&Still
Tupsulanka: SnurreOhje unisiepparin tekoon löytyy Mekkotehdas koulutyttöjen tyyliin kirjasta. 


Aurinkoinen lauantaiaamu eikä kiirettä minnekään. Olemme ehtineet jo hetken ommella yhdessä Kirsin kanssa ja nyt loppupäivä kuluu suloisen siskontytön seurassa. Arki on kaiken aikaa kovin kiireistä ja remontti kodissa etenee hyvin hitaasti. Tässä kuitenkin muutamia kuvia ja remonttisepostusta isomman tytön huoneesta. Kuvat on nappaistu ennen kuin huoneesta tuli meillä  parhaillaan kyläilevän vauvaserkun valtakuntaa.

Olohuoneen vieressä olevan isosiskon huoneen sisustus alkoi jo kesällä seinien maalauksella. Seiniin valikoitui vaalea harmaa, aavistuksen vihertävään taittava Tikkurilan sävy kaoliini. Sävy on tosi kaunis, mutta olisimme ehkä voineet valita aavistuksen voimakkaammankin sävyn. Nykyisellään väri ei hirmuisesti poikkea valkoisesta. 

Isosisko tarvitsi huoneeseensa uuden sängyn, kun vanha rautasänky siirtyi pikkusiskolle. Halusimme sängyn, jossa ei olisi jalkopäässä päätyä ja tällaisen sängyn löytäminen osoittautuikin yllättävän haastavaksi. Sopiva sänky löytyi lopulta pitkällisen etsinnän jälkeen käytettynä nettikirppikseltä.

Jo ennen muuttoa ompelin sänkyyn päiväpeiton Eurokankaan palalaarista löytyneestä harmaasta palakankaasta. Vanulevyllä tuetun peiton toiseksi puoleksi valikoitui Ruotsin Stoff&Still-kangaskaupasta löytynyt vaalea kultapilkkuinen kangas. Samassa osoitteessa silmiin sattui myös kuparinhohtoinen terenauha päiväpeittoa varten, jota kerrankin ymmärsin ostaa riittävän määrän. Kangaskerrokset on kiinnitetty toisiinsa ompelukoneella ommelluin pienin kuparinsävyisin  nastaompelein. Täydellisen sävyinen lanka tupsuihin löytyi lankakauppa Snurresta. 

Huoneeseen on valikoitunut muitakin pieniä kullan ja kuparin sävyisiä yksityiskohtia. Nougat:n kesäalesta löytyi timanttilamppu johtoineen, jonka virittelin seinälle Ikean hyllykannakkeeseen kiinnitettynä. Idea lampun kiinnitykseen hyllykannakkeen avulla löytyi Pinterestistä. 

Serkkuni piirtämä tyttöä esittävä taulu löysi paikkansa pianon päältä. Taulun kehykset saivat uuden antiikkikultaisen silauksen Sinellistä hankitun maalin avulla.

Tyynyjä on sängylle kertynyt kiitettävä määrä, kuulemma niin paljon että sängyn petaaminen vie ainakin viisi minuuttia.. Minkäs teet kun ihania kankaita on niin paljon. Uusimpana ihastuksena Nuppu print companyn mustavalkokukkainen puuvilla-pellava-ihanuus.

Kovasti on vielä tehtävää tämänkin huoneen kuntoon saamiseksi. Ihan ensimmäisenä pitäisi keksiä jokin verhoratkaisu huoneeseen. Silmä alkaa olla jo huolestuttavan hyvin tottunut ikkunalle yöksi   laitettavaan  pussilakanaviritelmään..

Rauhallista pyhäinpäivää kaikille!
Sunna

Kommentit

Suositut tekstit

Yhteistyössä