Uudistuksia olohuoneessaLuumunvärinen tyynykangas: EurokangasTänään perjantai tuntuu aivan erityisen ihanalta, kun edessä on vapaa viikonloppu ja sitten vielä syysloma. Tarkoituksena olisi ryhdistäytyä remontissa. Luvassa on ainakin eteisen seinien pakkelointia ja saunan lauteiden rakennusta. Yläkertakin olisi kiva saada raivatuksi, niin ompeluakin voisi harrastaa taas paremmalla omalla tunnolla. Viime viikonloppuna tosin otimme jo varaslähdön ja järjestimme Kirsin kanssa ompelumaratoonin. Tyttöjen tanssiaispuvut ovat nyt viimeistelyä vaille valmiina ja odottavat sopivaa hetkeä kuvaukselle.

Mekkokuvia odotellessa mennään vielä hetki sisustelu- ja remonttikuvilla. Olohuoneen ja keittiön lattioita peittänyt tammimosaiikkiparketti ei ole koskaan ollut sisustusunelmieni täyttymys. Vaalean kuultolakan kuluessa siitä tuli paikoin jopa aika karsea ja lattian uusimista odotin remontissa  kaikkein eniten. Remontissa koko alakertaan asennettiin valkoinen tammilankkuparketti ja muutos on  melkoinen. 

Olohuoneen päätyseinä oli ennen remonttia maalattu kalkkimaalilla ja tästä tunnelmasta en halunnut luopua. Olohuoneen päätyseinä on nyt remontin myötä maalattu uudelleen Kalklitirin maalilla ja tällä kertaa Concrete-sävyllä, josta tykkään jopa enemmän kuin entisestä. 

Pianon siirtäminen tyttären huoneeseen avasi aivan uudet sisustusmahdollisuudet olohuoneeseen. Jo kertaalleen yläkertaan siirretty telkkari pääsi takaisin paraatipaikalle. Yläkerran oleskelu-/ompeluhuone on jatkuvasti sellaisen sotkun ja kangaspölyn vallassa, että en voi siellä kenenkään olettaa viihtyvän telkkaria katsellen. Täytyy kyllä myöntää, että pitkästä aikaa on tullut nyt ahtauduttua koko perheen voimin sohvalle telkkaria töllöttämään ja se on tuntunut ihan yllättävän kivalta. Tänäänkin suunnitelmat ovat sen suuntaiset :)

Olohuone odottaa vielä kattolampun kunnollista asennusta ja verhojen ripustusta. Sen verran on voimat vähissä, että verhojen ompelu tuntuu aivan ylivoimaiselta ponnistukselta, taulujen ripustelusta puhumattakaan.  Lisäksi pitäisi keksiä sopiva  verhoratkaisu huoneen pimentämiseen. Otankin mieluusti vastaan suosituksia puisista sälekaihtimista, rullaverhoista tai muista vielä toimivammista vaihtoehdoista.

Ihanaa viikonloppua kaikille ja lomaa lomalaisille!
Sunna

Kommentit

  1. Hei, mistä olette ostaneet tai tehneet pupun kuvan tytön huoneen seinälle? Aivan ihana��
    T. Jonna

    VastaaPoista
  2. Hei! Pupu on tilattu chocovenyl nettikaupasta :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit

Yhteistyössä