Remonttikuulumisia


Kun toukokuussa pakkasimme kimpsumme ja kampsumme konttiin ja muutimme piskuiseen tilapäiskortteeriin, en voinut kuvitellakaan että vielä koulujen alkaessakin asuisimme siellä. 

Olimme aikalailla tyytyväisiä seitsemän vuotta sitten edellisen remontin yhteydessä tehtyihin  tilaratkaisuihin ja materiaalivalintoihin, eikä siis tämän uuden remontin taustalla ollut vaihtelunhalu. Nähtävästi kuitenkin neljänkympin hujakoilla alkaa kaikenlaista pientä vaivaa olla niin ihmisillä kuin taloillakin. Toisilla pienempää ja toisilla taas suurempaa.

Ajattelin jossain vaiheessa keväällä kirjoittelevani tänne blogiin pitkin kesää kivoja rennonletkeitä remonttipäivityksiä. Rentoudesta ja letkeydestä ei ole kuitenkaan ollut tietoakaan. Haasteilta ja hampaiden kiristelyltä ei ole meilläkään vältytty ja remontti on venynyt niinkuin remonteilla taitaa olla tapana.

Nyt ollaan kuitenkin jo voiton puolella. Keittiö puuttuu ja sauna on kesken. Putkimies ja sähkömies tykkäävät lomailla keskieuroppalaiseen tyyliin näin elokuussa. Ensimmäinen lastenhuone alkaa kuitenkin olla valmiina ja sinne on jo voitu vähän levitellä leikkejäkin. Kirppikseltä löysimme nuorimmaisen kanssa ihanat nukenvaunut, joihin ompelimme Novamelinan Karuselli-kaupasta ostetusta kankaasta petivaatteet. Pakkauslaatikosta löytyi sattumalta helmiä ja niistä syntyi tyttären toimesta koristenauha vaunuihin.

Vielä on tehtävä iltalenkki kellarin pyykkitupaan ja sitten saankin sujahtaa siskonpetiin lapsosten väliin. Onhan tässäkin elämäntilanteessa omat hyvät puolensa.

Iloista ja toivottavasti myös aurinkoista alkavaa viikkoa!
Sunna

Kommentit

  1. Oi mitkä unelmavaunut, mahtava löytö ja hyvältä näyttää remontin jäljiltä. :) Tsemppiä loppurutistukseen! ''Väliaikaisasuminen'' on kyllä puuduttavaa pidemmän päälle.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit

Yhteistyössä