Meritähti


Kaava: Unelma-paita, Mekkotehdas koulutyttöjen tyyliin
Neulos: Ottobre-shop
Helmaröyhelön viskoosi ja tylli: Eurokangas
Paljettikangas: Zaran huivista

Palaan vielä näiden kuvien myötä hetkeksi merellisiin maisemiin mökille, jossa muutamiin kesäisiin päiviin piti mahduttaa uimareissut, kalastukset, jäätelökioskilla käynnit ja tietysti myös veneily. Tyttärellä oli merellä ollessamme päällään vihertävästä meleeratusta neuloksesta ommeltu Unelma-paita, jonka etukappaleelle on applikoitu luonnonvalkoinen meritähti. 

Hankin jo pari vuotta sitten Zaran alesta pienen paljettikankaisen huivin ihastuttuani ikihyviksi sen sävyyn ja tekstuuriin. Huivista on käytetty osia tarkoin harkittuihin projekteihin ja viimeisestä palasesta sain vielä leikatuksi meritähden tähän kesäpaitaan. Nyt jälkikäteen on hyvä harmitella sitä, etten aikoinaan raaskinut ostaa alesta sitä toistakin huivia. Tälle paljetille olisin keksinyt käyttöä jatkossakin.

Alamme selvästi mekin olla vihdoin lomatunnelmissa, kun kesäflunssat jylläävät oikein todenteolla ja kesäretket suuntautuvat lähinnä paikalliseen terveyskeskuspäivystykseen..

Lomaterveisin

Sunna

Kommentit

 1. Oi, ihana! Minä odotan koko ajan enemmän jq enemmän kirjan ilmestymistä.. Niin ihania malleja näissä viime postauksissa ollut.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla, että mallit miellyttävät :)

   Poista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut postaukset

Yhteistyössä