Häähaalari
Kaava: Hupi-haalari, Mekkotehdas koulutyttöjen tyyliin
Kangas: Silkkiä siskon kätköistä

Siskoni perheineen oli saanut kutsun kesähäihin ja Lapin reissulla ollessamme osallistuin minäkin hääasun suunnitteluun.  Pienen vauvan äidille pitkä mekko ei lopulta tuntunutkaan kätevimmältä vaihtoehdolta ja kun varastoista sattui löytymään ihanaa mustavalkoista silkkiä, syntyi ajatus häähaalarista. Kaavoja haalariin en tietenkään ollut ottanut mukaan lomareissulle, joten haalarin ompelu oli suoritettava heti kotiin paluun jälkeen. Vähän jännitti kuinka suunnitelmat onnistuvat käytännössä, kun häät olivat heti seuraavana aamuna reissusta paluumme jälkeen. 

Tällä kertaa oli ompelijalla onni myötä ja haalari valmistui ajoissa ja oli kaikin puolin sopiva ja  siskolle mieluinen. Hupi-haalari sopii silkkisenä hyvin juhla-asuksi ja tuo myöhemmässä käytössä arkeenkin ripauksen juhlan tuntua. 

Tuntuu uskomattomalta kuinka nopeasti kesä on mennyt. Ensi viikolla uusi kirjamme on jo tulossa painosta. Tämänkin Hupi-haalarin kaava löytyy kirjasta ja kesän parhaat hellekelitkin ovat toivottavasti vielä edessäpäin.  

Lämpöisin terveisin 
Sunna

Kommentit

 1. Voi, kyllä kirjaa jo täällä odotetaankin!
  Kuopus on aloittamassa koulun ja juuri ja juuri kasvanut ulos ensimmäisen mekkokirjan kokovalikoimasta. Ensimmäinen kirja tulikin ommeltu läpi kannesta kanteen ja jokaisessa koossa. Aikuisten kirjasta taasen on ommeltu vain pari mekkoa, kun tuntuvat omaan makuun kovin romanttisista aina kuitenkin. Muutenkin aikuisten vaatteiden ompeluun on isompi kynnys kuin lasten hepeneiden.

  VastaaPoista
 2. Voi että mikä ihanuus! En malta odottaa uutta kirjaa :)

  VastaaPoista
 3. Ihana toi haalari.
  Osallistu kastehelmi kulhojen (6) arvontaan mun blogissa.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit

Yhteistyössä