Terkut taiton ääreltäKaava: Frendi-farkut, Mekkotehdas koulutyttöjen tyyliin
Kangas: Eurokangas, palalaari

Aurinko pilkistelee rankan sateen jälkeen pilvien takaa ja olosuhteiden pakosta varsin omatoimisiksi tulleet lapsemme näyttävät siirtyneen mehujäineen talon portaille. Samassa tahdissa sään kanssa kirkastuu myös yleinen tunnelma talossa. Viime viikot on väännetty lähes yötä päivää uuden kirjan taittoa ja tehty viimeisiä viilauksia kaava-arkkeihin. Nyt ollaan jo selvästi voiton puolella. Ensi viikolla lähtee kirja painoon ja heinäkuun lopulla kolmas kirjamme Mekkotehdas koulutyttöjen tyyliin onkin sitten jo kaupoissa.

Perinteisten kevätkiireiden ja jo melkein perinteeksi muodostuneiden keväisten kirjakiireiden lisäksi ovat remontointi- ja sisustelusuunnitelmat vallanneet mielemme. Sunnan kodissa ovat jo lähes kaikki seinät kaatuneet ja Kirsinkin kodissa ainakin kuisti ja kylpyhuone kokevat kesän aikana suuren muodonmuutoksen.

Kovasti odotamme jo lomaa, lepoa ja myös niitä yhteisiä stressittömiä ompeluhetkiä. Luvassa tänne blogiinkin ompelusten lisäksi paljon remonttia ja sisustelua. Nyt mennään kuitenkin vielä vanhemmilla kuvilla.  Kuvan kukikkaat Frendi-farkut ovat osoittautuneet viileämpien säiden suosikkihousuiksi ja näidenkin housujen kaava löytyy uudesta kirjasta.

Perjantaiterkuin
Sunna ja Kirsi  

Kommentit

 1. Ihanaa, mä oon teidän fani! Menen heti ostamaan teidän uuden kirjan, kun se ilmestyy!Itse asiassa koko ompeluinnostukseni virisi uudelleen tämän blogin ansiosta! Ja kävinkin teille sen kertomassa joskus monta vuotta sitten Tampereen käsityömessuilla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa! Me muistamme sinut! Ihanaa kesää sinulle ja perheellesi!!

   Poista
 2. Upeat housut tytöllä.
  Osallistu kastehelmi kakkuvadin arvontaan mun blogissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Aurinkokujalla! Ja kiitokset myös vinkistä :)

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit

Yhteistyössä