SuosikkiKaava: Hupi-haalari, Mekkotehdas koulutyttöjen tyyliin
Kangas: Ohutta (ehkä) puuvillaa, Eurokankaan palalaarista
Koralli nauha: Pyöreää satiininauhaa, Karnaluksista

Bloggaaminen on viimeisen vuoden aikana ollut aikataulullisesti, mutta myös teknisesti haastavaa. Ensin ei ollut toimivaa kameraa. Puhelimenkin kameran linssi oli saanut kolhun ja kuvat harmillisesti suttuisia. Kiitos Sunnalle, jonka kameraa sain aika-ajoin lainata <3 Kun sain omat kamera-asiat kohdilleen, alkoi tietokoneen puoli vuotta kestänyt hyytyminen kohti lopullista tuhoaan. Kirjanteon viimeiset kriittiset viikot pelasti äitini, oma "mikrotukihenkilöni", tuomalla oman koneensa lainaan. Nyt vihdoinkin olemme ehtineet konekaupoille ja elämä hymyilee jälleen tekniikan toimiessa mallikkaasti.   

Toistelen täällä Sunnaa melkein kuin papukaija. Jos pitäisi valita yksi vaate minkä ompelisin tyttärelleni, niin se olisi tämä Hupi-haalari lyhyillä tai pitkillä lahkeilla. Haalaria on käytetty niin paljon, että sitä on ollut vaikeaa saada välillä pyykkiin. Pesukertoja onkin kertynyt hävyttömän vähän suhteessa käyttöön. Käyttö näkyy lähinnä pepusta, jonka väri on lievästi ilmaistuna kulahtanut. Onneksi ei sentään ole vielä revennyt. Kanssamme kirjoja puuhastelleen valokuvaaja Krista Keltasen Instagram-tilillä voitte käydä katsomassa kuvaa Hupi-haalarista lyhyillä lahkeilla. Kaava löytyy heinäkuussa ilmestyvästä Mekkotehdas koulutyttöjen tyyliin- kaavakirjasta.

Aurinkoista keskiviikkoiltaa!
Kirsi

Kommentit

  1. Ihana! Nyt oli pakko laittaa ennakkotilaukseen, vaikka aikuisten kirjan kanssa kävi niin, että ennakkotilaajat saivat omansa muutamaa päivää myöhemmin kuin osa muualta ostaneista. Kesästä kun ei aina tiedä, että onko kirjakauppaa lähistöllä.

    VastaaPoista
  2. Ihana! Tällaista kaavaa olenkin juuri kaivannut. Täytyy mennä kirjaostoksille heti kun kirja ilmestyy!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit

Yhteistyössä