Sataa sataa ropisee..Malli: Hyppy-toppi, Mekkotehdas koulutyttöjen tyyliin
Paljettineulos: Eurokangas
Sileä neulos: Eurokangas, palalaari

Tiemme on vienyt halki Suomen äidin helmoihin. Tänä kesänä poohjoisen reissumme viivästyi kirja- ja remonttikiireiden vuoksi.Sen sijaan sääsket ja mäkäräiset eivät totisesti ole tänä vuonna viivytelleet saapumistaan eikä yksikään yksilö ole jättänyt visiittiään väliin. Onneksi kaunista järvimaisemaa ja keskiyön aurinkoa on ihan kiva katsella ikkunan läpikin.

Kotoisten puuhien lomassa sain siskoni houkutelluksi malliksi paitakuvauksiin. Kun vihdoin olimme siirtymässä pihalle, alkoi sataa. Emme kuitenkaan antaneet sen hairitä. Ajettelimme, että hyvä vaan kun sataa niin sääsket eivät lennä. Tässä luulossamme olimme pahemman kerran väärässä. Sääskiä ja mäkäräisiä oli ihan hirveästi ja mukaan valikoitunut sateenvarjokin oli rikki. Kaikkein eniten kuitenkin harmitti tai oikeastaan huvitti, kun huomasimme takaisin sisälle selvittyämme, että paita oli ollut koko kuvausten ajan nurinpäin. Ei auttanut, kuin mennä reippain mielin takaisin pihapöpelikköön :)

Ai niin  ja paidastakin pitää vähän kertoilla. Kaava tähän helppoon Hyppy-toppiin löytyy myös pian julkaistavasta kirjasta. Kirjan suurin koko (170) sopii hyvin myös pienikokoisille naisille. Tätä kaavaa on myös helppo pikkuisen suurentaa ja helmaa pidentää, jos pitää pepun peittävistä paidoista. Kankaat kuvien paitaan löytyivät Eurokankaasta, etuosan paljettineulos pakalta ja takaosan valkoinen neulos palalaarista. Paljettineulos näytti olevan ainakin jokin aika sitten tarjouksessa ja kävin hakemassa itsellenikin toisen palasen, jos vaikka siskokin saisi omansa :)  

Mukavaa päivää!
Sunna

Kommentit

 1. Nätti paita!! :) Voi kääk, kahteen kertaan sääskien syöttinä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on kyllä ollut toimiva malli näin aikuiseen makuunkin :)

   Poista
 2. Kyllä on itikoita täälläkin itäisessä osiossa....ihan sikana...ei kauaa tee mieli kulkapwnkissä kyliä. ..mut toisaalta ei raskas sisällään istua...ovia kai pitäs ottaa 😃

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit

Yhteistyössä