Remonttia ja rantakelejä


Malli: Line-mekko, Mekkotehdas koulutyttöjen tyyliin
Viskoosikangas: Eurokangas, palalaariJuhannusaattona karistimme kaupungin tomut jaloistamme ja suuntasimme kohti Pohjanmaata ja mökkimaisemia. Ihan viime hetkiin asti uurastimme uuden kirjan parissa ja vähän jo ehdimme jännittää pääsemmekö lomalle ollenkaan. Nyt on kuitenkin kirja lähtenyt painoon ja huojennus on melkoinen. 

Kiirettä ja harmaita hiuksia on kirjan lisäksi aiheuttanut kotimme remontti. Tiesimme mitä tuleman pitää, mutta silti omin silmin nähtynä on tilanne aiheuttanut hiukan ylimääräisiä sydämentykytyksiä. Kaiken muun keskellä olen siis päässyt myös valitsemaan uusia kaakeleita kylpyhuoneesen ja hieromaan parkettikauppoja.   Olemme olleet jo yli kuukauden väliaikaismajoituksessa ja lähtö väljemmille vesille tulikin todelliseen tarpeeseen.

Juhannusta vietimme perinteisesti mökkeillen ja saimme muutamana päivänä nauttia lämpöisestä säästä. Remontista johtuen jäävät ulkomaan matkat tänä kesänä todennäköisesti väliin ja heti sopivan rantakelin sattuessa ajoimmekin mökiltä läheiselle Storsandin hiekkarannalla. Ennen mereen pulahdusta nappasin muutaman kuvan tyttärestäni sulkakuvioisessa Line-mekossaan. Tämänkin mekon kaava löytyy kuukauden päästä julkaistavasta uudesta kirjastamme. Ihana ohkainen viskoosi on löytö Eurokankaan palalaarista. 

Nyt ovat ihanat helteiset päivät jo taakse jäänyttä elämää ja matka jatkunut uusiin maisemiin. Lupaan palailla pian tänne blogin pariin remonttikuulumisin ja muutenkin :)

Sunna

Kommentit

Suositut tekstit

Yhteistyössä