Kukkaistytön kevätmekkoKaava: Oma
Kangas: Eurokangas, palalaari

Kotona alkaa olla jo aika avaraa ja tällä hetkellä myös poikkeuksellisen hiljaista. Kävin juuri viemässä viherkasvit päivähoitoon Kirsille ja sillä aikaa oli muu perhe lähtenyt nauttimaan aurinkoisesta säästä lähipuistoon. Yritän nyt käyttää oman aikani tehokkaasti pakkaillen ja parin pakollisen ompeluksen parissa, mutta sitä ennen pari sanaa tänne blogiinkin.

Harrastavaisten lasten kevät on näytösten ja konserttien aikaa ja kiirettä piisaa niin esiintyvillä lapsille kuin katsomoon kiiruhtavilla vanhemmillakin. Meillä tähän oman lisänsä tuo vielä lähestyvä remontti ja muutto väliaikaiskortteeriin. 

Tänä keväänä meidän juhlakauden avasi perinteikäs  kevätkonsertti lasten koululla. Tytöillä oli  pukukoodina kukikas mekko ja kukkakoristus hiuksissa. Kaapista olisi varmasti löytynyt valmiinakin joku kriteerit täyttävä asu, mutta tällä kertaa tyttärellä oli hyvinkin tarkka visio omasta asustaan. Hän valitsi sekä kankaan että mallin mekkoonsa. Alkuun hieman epäilin kankaan sopivuutta tarkoitukseen, mutta charmousella vuoritettuna helma laskeutui todella kauniisti eikä sähköisyydestä ollut tietoakaan. Mekko onnistui aivan yli odotusten ja sain ihan parhaan kiitoksen katsellessani konsertissa onnellisena lavalla laulavia lapsiani. Taidan siis jatkossa yhä enemmän ottaa lapsia mukaan vaatteiden suunnitteluun, kun sekä intoa että taitoa näyttää ilmiselvästi löytyvän.

Iloa ja valoa alkavaan viikkoon ja voimia kaikille kevätkiireisille!
Sunna

Kommentit

 1. Ihanan kaunis mekko! En meinaa kestää noita teidän palalaarilöytöjä. Aina just eikä melkein. :)

  VastaaPoista
 2. Onko tää kaava jossain kirjoistasi?

  VastaaPoista
 3. Todella kaunis, herttaisen hempeä mekko!

  VastaaPoista
 4. On kyllä oikein kesämekko.
  Osallistu kastehelmi kakkuvadin arvontaan mun blogissa.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit

Yhteistyössä