Keltainen toukokuuKaava: Oma
Kangas: Eurokangas, palalaari
Pitsinauha: Stoff & Stil (Tanska)

Toukokuun alku on ollut uskomattoman lämmin ja aurinkoinen. Lähes epäuskoisena olen kaivellut lasten viimevuotisia kesävaatteita esiin kaappien kätköistä ja uudetkin asut on voitu ottaa samantien käyttöön. Äitienpäivän iltana kävimme koko perheen voimin ihastelemassa kirsikkapuiden kukintaa Roihuvuoressa. 

Jos näiden ensimmäisten kesäisten päivien perusteella pitäisi tehdä päätelmiä, vaikuttaisi siltä että vanhemman tyttären suosikkikesäasu olisi viime vuotiseen tapaan haalari. Kuvan keltainen haalari valmistui Eurokankaan palalaarista löytyneestä kukikkaasta viskoosista ja se on ehditty jo pestäkin useampaan otteeseen. Tilauksessa olisi vielä muutama haalari lyhyillä lahkeilla, kun kaikki viime kesäiset shortsihaalarit olivat jääneet auttamatta liian pieniksi. Saa nähdä löytyykö aikaa ompelutoiveiden toteutukseen, kun meinaavat täällä kodissa kohta seinät kaatua ihan sanan varsinaisessa merkityksessä ja kattokin saanee samalla kyytiä..

Toivottelen jo tässä vaiheessa kaikille oikein ihanaa ja aurinkoista viikonloppua! Meillä se taitaa kulua rojuja sortteeratessa ja taloa tyhjätessä :)

Sunna

Kommentit

 1. Ihanuus! Löytyykö tämän kaava uudesta kirjastaan?

  VastaaPoista
 2. Ihana! Voisiko kirjan julkkaria aikaistaa? ;-) Täällä sormet syyhyää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vielä riittää uurastettavaa kirjan parissa, mutta pianhan tässä ollaan jo heinäkuussa :)

   Poista
 3. Juuri tällaisten kaavaa olen etsinyt!
  Kirjaa odotellen... Minna

  VastaaPoista
 4. Ihan jäätävän hieno haalari!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit

Yhteistyössä