Kymppimatkat Köpiksessä


 

 


Viime viikonloppuna otimme varaslähdön kevääseen ja lennähdimme kymppityttöjemme kanssa synttärimatkalle Kööpenhaminaan. Aivan viime hetkeen asti saimme jännittää saammeko pöpöt karkoitettua ennen h-hetkeä ja näin ollen matkavalmistelut jäivät aika lailla viime tippaan. 

Kaikeksi onneksi koko seurueemme oli kunnossa perjantai-aamuna ja matkaan lähtö onnistui. Ohjelmassa oli tyttöjen toiveesta kaupungilla kiertelyä, shoppailua, syömistä ja tivolia. Disney-kaupan jälkeen suuntasimme myös 'Ariel-merenneidon muistopatsaalle', kuten tytöt patsasta nimittivät, Ariel-nukkejen ollessa loppu kaupasta. Koko seurueen mielestä kuitenkin ihan parasta antia matkalla oli aamuinen kävely kasvitieteellisessä puutarhassa, jossa magnoliat kukkivat ja ruoho vihersi. 

Tytöt saavat kyllä kymmenen pistettä reippaudesta ja olivat ihan parasta matkaseuraa ja äidit ovat kiitollisia, että kangaskaupatkin mahtuivat matkaohjelmaan ;)

Sunna ja Kirsi

Kommentit

 1. Voi mahdoton noita kangasvalikoimia ����

  VastaaPoista
 2. Hei! Nyt on SINUN mahdollisuutesi voittaa TDF-palkinto ja rahaa muotoilutuotteella tai -palvelulla, jonka olet suunnitellut! Hae mukaan jo tänään. Hakuaika umpeutuu sunnuntaina 24.4.. Kilpailuehdotus voi olla esine, vaate (mallisto), tilasuunnitelmaratkaisu tai palvelumuotoilukonsepti. Palkintona 500 € rahapalkinto. Mikä parasta, sinun ei tarvitse olla alan opiskelija tai alalla jo toimiva, vaan kuka tahansa!

  Lisätietoa: http://turkudesignfestival.fi/2016/fi/tdf-awards/ https://www.facebook.com/events/986503518052806/

  Hi! This is YOUR chance to win TDF-award and money with a product or service you have designed. Apply already today. The final submission date is Sunday 24th April. The proposal can be artefact, clothing (line), space design solution or service design concept. Award is 500 € prize money. The best thing is, you don’t have to be design student or work in design, you can be a diy designer!

  More information: http://turkudesignfestival.fi/2016/fi/tdf-awards/ https://www.facebook.com/events/986503518052806/

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit

Yhteistyössä