Kukkapöksy lumimaisemissa

Kaava: Oma
Neulos: Eurokangas, palalaari


Ulkona alkaa näyttää jo niin keväiseltä, että täytyy äkkia laittaa tänne blogiin nämä jo pääsiäisen aikaan otetut kuvat, etteivät jää vallan julkaisematta.. 

Olemme tänään Kirsin ja tyttöjen kanssa lennähtäneet kotiin pieneltä Kööpenhaminan matkalta. Tyttäremme juhlivat täysiä kymmeniä tänä keväänä ja kaupunkiloma oli lahja kymppitytöillemme. Kevät oli Köpiksessä jo pikkuisen pitemmällä kuin täällä kotimaisemissa, ruoho vihersi ja kukat kukkivat.  Kävelimme kaupungilla aamusta iltaan ja katsastimme pakollisia nähtävyyksiä. Tytöt olivat ihan parasta matkaseuraa. Ainoa harmistus tuli ehkä vaatekaupassa, kun moni kaunis ja kallis vaate sai jäädä kauppaan. On kuulemma ihan tyhmää, kun äidit aina sanovat ompelevansa sitten kotona samanlaisia. Monta kivaa kangaskauppaa löysimmekin keskustan tuntumasta ja uudet ihanuuskankaat olivat tällä kertaa ostoskierroksen parasta antia ainakin äitien mielestä.  

Pian on ensimmäinen kangaslasti peseytynyt koneessa ja ehkä jo ensi yönä pääsen ompeluhommiin. Kuvissa näkyvällä kaavalla ommellut housut ovat ainakin ompelulistan kärkipäässä. Tarkoituksena on tehdä tyttärelle samanhenkiset kuin ne,  jotka jätettiin kyynelsilmin Illum-tavaratalon lastenvaateosastolle.

Sunnuntaiterveisin Sunna

Kommentit

 1. Hei! Innolla odotan uutta kirjaa. Olisiko näistä housumalleista mahdollista saada myös aikuisten kokoja? 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mekkotehdas koulutyttöjen tyyliin- kirjan isoin koko (170) mahtuu ainakin kapoisille naisille :)

   Poista
 2. Hienot housut! Taitaa olla ompelevien äitien lasten keskuudessa aika yleinen harmituksen aihe, kun kaupasta ei osteta helpolla valmiita kalliita vaatteita ;). Meillä on nimittäin käyty samoja keskusteluja. Onnea 10-vuotiaille!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit

Yhteistyössä