Harmaata armaalleHarmaa neulos: Eurokangas, palalaari
Paljettitylli: Eurokangas
Kaava: oma

Harmaa kullanhohtoinen ja huippulaatuinen collegeneulos on ollut yksi parhaista palalaarilöydöistäni kautta aikojen. Neuloksesta itselleni ompelema  paita on ollut kovassa käytössä valmistumisestaan lähtien. Tänäänkin se on ollut päällä, tosin nurinpäin käännettynä, maailmanlaajuisen vaatevallankumouksen kunniaksi. 

Viime kesäni ompelimme Kirsin kanssa tytöillemme neuletakin korvikkeeksi collegetakkeja. Nämä takit ovat osoittautuneet erittäin käytännöllisiksi niin housujen kuin mekkojenkin kanssa käytettyinä ja  tarkan harkinnan jälkeen päätin käyttää lopun kalliarvoisesta neuloksestani tyttäreni uuteen jakkuun. Olen tykännyt kovasti paljettiapplikaatioista oman paitani hihoissa, joten päätin ommella samanmoiset myös tähän jakkuun. 

Toistaiseksi tämä jakku tai takki, en oikein osaa päättäää kuinka sitä kutsuisin, on ollut sisäkäytössä. Ensi kesänä se toimii loistavasti viilenevissä illoissa lämmikkeenä ja liian pitkien hihojensa ansiosta mahtuu todennäköisesti vielä sitä seuraavanakin kesänä :)

Mukavan viikonlopun toivotuksin
Sunna

Kommentit

 1. Todella kaunis! Ihailin jo niitä teidän aiemmin tekemiänne jakkuja ja juuri eilen mietin, että pitää joku vastaava saada tytölle ommeltua kevätkäyttöön:) Saako kysyä, millainen kiinnityssysteemi tuossa harmaassa jakussa on? Ei oikein kuvasta näy.

  VastaaPoista
 2. Tosi kaunis! Kiva, jos kaava tulee uuteen kirjaan.. :)

  VastaaPoista
 3. Sievä jakku/takki :). Kyynärpääpaikat tuo kivasti ilmettä.

  VastaaPoista
 4. Tosi nätti tuojakku/takki.
  Tuuppas käymään Aurinkokujalla ja osallistu arvontaan.
  Hyvää alkanutta viikkoa teille!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit

Yhteistyössä