Muutama mekkonen
Mekkojen kankaat: Eurokangas, palalaari

Kiertelen tänään työpäivän päätteeksi hetken yksikseni kaupungilla. Lumesta ei ollut enää tietoakaan ja kaupat olivat pullollaan keväisiä vaatteita. Juuri mitään ei mukaan tarttunut, ehkä kuitenkin jotain ideoita toteutettaviksi. Kevät on ollut taas hurjan kiireistä aikaa. Viikot kuluvat kuin huomaamatta samaa rataa.  Me Kirsin kanssa olemme ommelleet viime viikkoina kaiket illat ja viikonloput. Iltojen valoistuessa ehdimme toivottavasti taas jotain tänne blogiinkin kuvailemaan ja muutoinkin kertoilemaan enemmän viime aikaisia kuulumisia.

Yhteisenä teemanamme on ollut viime aikoina vanhojen kangasvarastojen tuhoaminen ja teemaan liittyen sai nuorimmainen tyttönen muutaman arkisen neulosmekon.   Kukkaneulos on Eurokankaan palalaarilöytöjä. Perusmekko sai etumukseensa alikeompelun keinoin toteutetun tekstin, jossa on käytetty vaaleanpunaista kimmeltävää neulosta. Toinen samaan sävymaailmaan sopiva veluurimekko  sen sijaan syntyi tyttären toiveesta. Hän sattui löytämään kankaanpalan varastoistani ja halusi uuden samanlaisen pieneksi jääneen tilalle. 

Nyt taas arki kutsuu ja virpomavitsojen noutajien äänet kuuluvat jo pihalla. Kauniita keväisiä päiviä ja lupaamme palata tänne pian!

Sunna

Kommentit

Lähetä kommentti

Suositut tekstit

Yhteistyössä