RuusuinenKaava: Oma
Kankaat: College ja paljetti palalaarista, rusetin viskoosi pakalta, Eurokangas

Loma lähenee loppuaan. Kuin loppuhuipennukseksi saimme viime viikonloppuna hoitoomme pienen, kuvissakin vilahtavan, karvakuonon. Tyttäremme on valtavan eläinrakas, ja pikkuinen saikin hurjan paljon rapsutuksia ja rakkautta muutaman päivän ajan. Koira kiintyi niin tyttäreemme, ettei se meinannut päästää minua eikä miestäni antamaan tytölle edes iltasuukkoja. Se murisi ja vilautteli meille hampaitaan ovensuussa. Tänään koira pääsi kotiinsa, mutta ennen jäähyväisiä otimme vielä muistoksi muutaman kuvan. 

Kuvissa näkyy seraavana kangaspinostani löytynyt ruusuinen ohut collegeneulos, josta ompelin tyttärelleni tyttömäisen käyttöpaidan. Tällä kertaa tytär ilmoitti heti suunnitteluvaiheessa, että haluaa niskaan rusetin. Blingblingiäkin toivottiin, joten lisäsin kultaista paljettia kyynärpaikoiksi. 

Nyt täytyy kyllä myöntää, ettei tästä kirjoittamisesta meinaa tulla mitään. Liian kiihkeä meno tuolla pikkuleijonien kultataistossa. Taidan siirtyä kisakatsomoon...

Jännittävää kiekkoiltaa lätkäfaneille!
Kirsi

Kommentit

 1. Kaunis paita! Tuo kangas on kyllä söpö. Ja kiekkoilta oli jännittävä!!! Kiitos nuorille leijonille <3

  VastaaPoista
 2. Ihana nuoren neidon paita! Tällaisia kun osaisi itsekin tehdä vähän isommille neideille... Trendikästä ja kaunista ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kohta siinä vasta onkin haastetta, että saa murrosikää kovaa kyytiä lähestyvän neidin pukeutumaan äidin tekeleisiin. Onneksi vielä kuitenkin vallan mainiosti kelpaavat ;)

   Poista
 3. Kaunis paita!! Ja nuo seinät!! Muistatko millä sävyllä ne on maalattu?

  VastaaPoista
 4. Ihanan herttainen ja niin kaunis paita!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit

Yhteistyössä