SunnuntaipuuhiaEkaluokkalaisen näkemys isästäään


Syyslomalla innostuimme vaihtelemaan huonejärjestystä. Esikoinen muutti alakertaan ja sai parvisängyn, josta oli pitkään haaveillut. Makuuhuoneemme puolestaan siirtyi yläkertaan ja nyt olemme pikku hiljaa saaneet tavaroita paikoilleen. Makuuhuoneen puolella alkaa jo näyttää suht koht kotoisalta, mutta oleskelutilassa ja ompeluhuoneessa riittää vielä kovasti hommaa. Kuinka voikaan nurkkiin kertyä niin hirveästi rojua, vaikka yritän säännöllisesti laittaa tavaraa kiertoon. 

Sateinen sunnuntai on sopinut hyvin kotona puuhasteluun. Aamu alkoi perinteisillä lauluilla ja lahjoilla isälle. Nuorimmainen oli saanut koulusta kaurakeksien ohjeen ja keksitkin oli siis leivottava ennen aamuseremonioita. Omalle isälleni leivoin aikoinaan aina juhlapäivänä täytekakun, jonka söimme kokonaan jo aamupalalla.

Illan hämärässä käyn vielä sytyttämässä kynttilän omaa isääni muistaen. Hyvää isänpäivän iltaa kaikille!

Sunna

Kommentit

 1. Todella kaunista , mukavaa viikkoa sinne :)

  VastaaPoista
 2. Sulla on kyllä hurmaava tyyliTaju!!!

  VastaaPoista
 3. Kaunista. Tunnelmallinen makuuhuone.

  VastaaPoista
 4. Näkemys isästä on ihana :) Minä niin odottelen, että nelivuotias innostuisi enemmän piirtämään. Tällä hetkellä on vähän täydellisyydentavoittelija, että ei meinaa ruveta piirtämään, jos ei varmasti osaa. Siitä, kun pääsis yli tai ympäri!

  VastaaPoista
 5. Kiitos kaikille ihanista kommenteistanne :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit

Yhteistyössä