Sulo

Kangas: Marimekko


Meillä jo pitempään oltu kroonisessa koirakuumeessa, joka ei tunnu millään helpottavan. Viimeksi isänpäivän aamuna keskustelimme asiasta lahjojen avaamisen lomassa. Lapset eivät kuulemma muuta joululahjaksi toivokaan kuin koiraa. Tulivat kuitenkin samalla lipsauttaneeksi, että äitihän voi koiran sitten käyttää aamuisin ulkona, kun muutenkin herää niin aikaisin..

Taannoiselta Ruotsin matkaltamme tytöt löysivät todella helppohoitoisen koiravauvan. Se vain nukkuu ja samalla sen selkä kohoilee hengityksen tahdissa. En muista milloin olisi vanhempi tytöistä ollut yhtä ihastunut mihinkään leluun. Kotiin päästyämme ompelin Suloksi nimetylle pennulle oman pehmustetun kopan, kun uni näyttää sille niin hyvin maittavan. Tämä on sikäli erittäin kiva koira, että minäkin saan ainakin toistaiseksi nauttia rauhassa aamu-unistani :)

Mitä suloisinta viikonjatkoa ja muistakaahan osallistua arvontaan!
Sunna

Kommentit

 1. Eikä, olin varma että tuo on oikea, niin aidolta näytti. Koirat on <3, vaikka tottakai heissä työnsäkin on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä kieltämättä aika aidon näköinen :)

   Poista
 2. Oi ja voi ,minäkin luulin oikeaksi.
  Todella suloinen Sulo.
  T:Tytti

  VastaaPoista
 3. Ihana pieni koirahauva! Mistä tuollaisia saa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä koiruus kotiutui meille Tukholman vanhastakaupungista Kalejdoskop nimisestä liikkeestä. Näitä oli monta eri rotua tarjolla :)

   Poista
 4. Ihana Ruutin pentu. Terkkuja sinne koirafaneille!

  VastaaPoista
 5. Ihan hihkuin sydämen pohjasta ihanaksi, luullen oikeaksi, ja paneutuen lukemaan koiranpennusta... Tuollainen olisikin saatava!

  VastaaPoista
 6. Meilläkin thaimaan tuliaisena saatu tällainen sesse, mutta rotu on mopsi ja sen nimi on Bulldog. :D Meidän koiran mukana tuli oma peti ja adoptointitodistus. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tälläkin taisi olla syntymätodistus mukana ja koppakin valmiina, mutta tein uuden vähän kivemmasta kankaasta :)

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit

Yhteistyössä