Aika harmaataCollege-kangas: Eurokangas, palalaari
Paljettitylli: Eurokangas
Kaava: oma

Työkaverini kertoi jokin aika sitten löytäneensä Eurokankaan palalaarista palasen harmaata kullanhohtoista collegekangasta. Jo pelkästä kankaan kuvauksesta sain ylimääräisiä sydämentykytyksiä ja päätin kokeilla onneani muissa liikkeissä. Keskustan Eurokankaasta löysin kuvausta vastaavan palasen ja hyvästä tuuristani innostuneena jatkoin kankaan metsästystä soittokierroksella muihin lähiseudun Eurokankaisiin. Toisessakin paikassa tärppäsi ja pian kankaat paitaprojektia varten olivat  kasassa. 

Ostin aiemmin tänä syksynä nuorimmalle tyttärelleni harmaan collegapaidan Benettonilta. Paidasta on tullut meidän molempien suosikki ja ajatuksenani on ollut ottaa paidasta mallia ja ommella kaavalla useimpiakin  paitoja koulukäyttöön. Tytön paita odottaa edelleen kaavoitusta, mutta oma samalla mallilla ommeltu paitani on ollut valmistumisestaan lähtien jatkuvassa käytössä. 

Syksy on ollut aika raskas ja harmaa monessa merkityksessä. Ensimmäisen  adventtikynttilän sytytys toi tänään  kaivattua valoa ja jo pienen lupauksen joulusta. 

Sunna

Kommentit

  1. That's lovely. And thanks to the sequins so christmassy.

    VastaaPoista
  2. Vaikka harmaa onkin hyvä väri ...ei elämän silti harmaata tarviis olla!! voimaTsempit ja ihania joulunalusaikoja!!!

    VastaaPoista
  3. Tosi kaunis paita. Tuosta kaavasta olisin vaikka valmis maksamaankin, jos sellaisen saisin. Tsemppiä harmauden keskelle.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit

Yhteistyössä