Siskon Selma

Kaava: Selma, Mekkotehdas aikuisille -kirja
Kangas: Eurokankaan palalaari

Viime kesänä Eurokankaan palalaareja kaivellessani tein viskoosikangaslöydön, josta ajattelin oitis ompelevani jotain ihanaa itselleni. Kangas tuntui kuitenkin sopivan myös Mekkotehdas aikuisille -kirjamme tarpeisiin, joten siitä syntyikin lopulta Selma- mekko kuvausmallillemme. 

Kangasta jäi kirjaan tehtyjen mekko-ompeluiden jälkeen jäljelle vielä palanen ja nyt alkukesästä kaivoin kankaan taas esiin ja ajattelin ompelevani siitä Selman itselleni. Kankaaseen tykästyi kovasti myös sisareni ja koska hänellä oli tällä kertaa suurempi tarve uudelle paidalle,  Selman saikin siskoni <3 

Nautitaan vielä kesän lämmöstä!
Sunna

Kommentit

 1. Tämä on ihana! Kangas näyttää todella kivalle, ihmettelinkin oikein kirjaa selatessani, että miten olette onnistuneet EK:sta löytämään niin kivoja kankaita, mutta se olikin sitten palalaarilöytö :)

  VastaaPoista
 2. Moikka. Ei vielä ole liian myöhäistä kesämekoille tai paidoille. Piirtelin sunnuntai-iltana useammat kaavat ja pari paitaa on työn alla. Myös teidän kirjasta on Selma ja Ruut piirrettynä.. palalaarille =)

  VastaaPoista
 3. Ihana mekkomalli tämä Selma myös masullisille. Itsekin tein tällä kaavalla eräisiin juhliin mekon, kun entiset kiristivät. :) Vyön kanssa sitä varmaan voi käyttää vielä myöhemminkin. Kirjastanne on ollut paljon iloa minulle ja olen testaillut ja muokkaillut kaavoja sopiviksi. Vielä tekee mieli jatkaa... :)

  VastaaPoista
 4. Pregnant hello
  ______________________________________________
  I'll give you recommend a game: FIFA Münzen

  VastaaPoista
 5. Moikka, olisin kysynyt neuvoa. Näin netissä aivan ihanan pitkän paidan / tunikan ja haluaisin ommella semmoisen. Ompelua en ole kuitenkaan harrastanut, joten mistä voisin löytää tuohon kaavan? Kyseessä tämä tunika http://www.boozt.com/fi/fi/odd-molly/paracute-dress_10900952/10900962?group=search

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit

Yhteistyössä