Seeprasiskot


Puuvillaneulos: Eurokangas
Kaava: oma

Viileän alkukesän ehdottomiksi suosikkivaatteiksi ovat muodostuneet pehmoisesta puuvillaneuloksesta ommellut takit. Takeissa ei ole laisinkaan  kiinnitysmekanismeja, niskassa on suuri huppu ja sivuilla isot taskut. Mallia suunnitellessamme mietimme takkien toimivuutta lapsilla.  Ne ovat kuitenkin osoittautuneet erittäin monikäyttöisiksi, eikä mitään vetoketjusysteemejä ole kaipailtu.   

Seeprakuvioinen neulos on löytynyt Eurokankaasta pakalta ja materiaalia ei voi kyllin kehua. Voi kumpa tätä saisi muissakin kuoseissa ja väreissä, niin äiditkin saisivat omansa. Neulosta ostettaessa kannattaa ottaa huomioon, että se kutistuu pesussa melkoisesti. Mekin jouduimme esipesun jälkeen tekemään toisen kankaanhakureissun, saadaksemme kaikki tarvittavat kaavanosat leikatuksi kankaalta.  

Sää tuntuu olevan tämän kesän puheenaihe numero yksi. Tämän viikon olemme lomailleet Pärnussa ja saaneet nauttia melko aurinkoisesta säästä. Lapset ovat uskaltautuneet uimaan meressä, mutta seepratakit ovat olleet näilläkin tuulisilla rannoilla kovasti tarpeen.

Lämpöisiä kesäpäiviä ja muistakaahan osallistua mekkoarvontaan!
Sunna ja Kirsikka

Kommentit

 1. Olen ehkä hipeltänyt tätä joku päivä. Oliko tämä sellasta väljästi neulottua? Ilmeisesti kutistuessaan tiivistyy jonkun verran?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, väljästi neulottua, pehmoista, ja lanka ehkä vähän epätasapaksuista. Hieman tiivistyy kyllä. Vaikka takkeja on käytetty todella paljon, ei kangas ole osoittanut nyppyyntymisen merkkejä :)

   Poista
 2. Kiitos ihanasta kirjasta aikuisille <3

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit

Yhteistyössä