Rottinkinen löytö

Tuoli: Tori.fi
Tyynykangas: Lapuan kankuritHeinäkuussa Hesa cupin tapahtumatorilla jaettiin punaisia aurinkolaseja kaikille, jotka latasivat kännykkäänsä Tori.fi-sivuston sovelluksen. Koko kolmikkomme halusi tietysti nämä 'kesän cooleimmat' lasit päähänsä, joten puhelimiimme tallentui tämä tuiki tarpeellinen sovellus.

Joitain viikkoja sitten mieheni selaili, ihan vaan huvin vuoksi, myynti-ilmoituksia ja löysi ilmoituksen, jossa uuteen kotiin annettiin suuri rottinkinen tuoli. Hyppäsin samantien autoon ja lähdin tuolinhakureissulle suoraan aamiaispöydästä. 

Meille kotiutunut tuoli oli vanha ja kulahtanut. Valkoinen maali oli rapissut ja käsinojien punokset osittain rispaantuneet. Sormet syyhyten ryhdyimme kuitenkin kunnostusprojektiin, apuvälineinä alkuun painepesuri ja hiontapaperi. Annan silmät-aitasta hankimme muutaman nipun rottinkinauhaa, jolla mieheni korjasi risaiset käsinojat. Samalla uusimme myös tuolin pohjavanerin. Tuoli sai pintaansa valkoisen maalin ja Ikeasta löytyi siihen juuri sopivan kokoinen säänkestävä istuintyyny.  Valmiista tuolista tuli niin mieluisa, että emme malttaneetkaan viedä sitä pihapatiolle, kuten alkuun olimme suunnitelleet. Tuolista on ehtinyt tulla jo lasten suosikkipesä ja siihen on raahattu tyyny jos toinenkin pehmukkeeksi. 

Kesäisellä kaupunkireissullamme eksyimme nuorimmaiseni kanssa Lapuan kankureiden liikkeeseen ja sieltä löytyi toinen toistaan ihanampia pellavaisia käsipyyhkeitä. Ostin heti yhden harmaa-valkoisen  ja ompelin siitä tyynyn uudistettuun nojatuoliin.  Nyt tekisi mieli käydä haalimassa lisää pyyhkeitä ompeluksia varten, vaikka yhtään uutta tyynyä ei ainakaan tähän tuoliin enää tarvita :)

Saamme nauttia lomasta vielä pienen hetken ja pian edessä  on kesän viimeinen mökkireissu ja mielessä mikäs muukaan kuin mustikat :)

Sunna

Kommentit

 1. Tosi hieno! Kyllä vain vanhastakin saa kunnostettua monta kivaa juttua, kun viitsii hiukan nähdä vaivaa. Meillekin on löytynyt Torista monen monta kivaa juttua melko edukkaasti. =)

  VastaaPoista
 2. Tuoli on valloittava <3 Joskus sitä tekee löytöjä! :)

  VastaaPoista
 3. Oi, ihan mahtava löytö ja hienosti kunnostettu!

  VastaaPoista
 4. Hieno pelastus :) Se on kyllä niin palkitsevaa, jos onnistuu jostakin toisen hylkäämästä kunnostamaan jotain hienoa/toimivaa!

  VastaaPoista
 5. Kiva sisustuspostaus! Tykkäsin :)

  VastaaPoista
 6. Kaunis malli tuolissa ja hienoksi saitte sen tuunatuksi. Tarttis ite kans tehdä jotain meidän vanhoille perityille rottinkituoleille.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit

Yhteistyössä