Suloista suveaKaava: oma
Kangas: Eurokankaan palalaari

Sirkusseurueemme pohjoisen turnee alkaa olla lopuillaan ja saavuimme pari päivää sitten Juhannuksen viettoon merellisiin maisemiin toiselle mökillemme. Tänään olemme saaneet nauttia auringon paisteesta ja lapset ovat jopa uskaltautuneet uimaan meressä. Oma talviturkkini taitaa tänä kesänä säilyä vielä tovin ja kesävaatteetkin ovat edelleen siististi taiteltuina kassissa. Niitä kun ei ole tällä matkalla tarvittu laisinkaan.  Toivottavasti tähän asiaan tulisi kuitenkin pian muutos.

Kuvissa näkyvät legginsit on ommeltu jo ennen reissuun lähtöä yhdessä Kirsikan kanssa ja housuja valmistui tuttuun tapaan kaksin kappalein. Ohut joustava trikoo on palalaarilöytö Eurokankaasta jo viime syksyltä. Legginsit on kuvattu ilta-auringossa kotilaiturilla Lapissa. 

Haikealta tuntui taas jättää taakse rakkaat maisemat ja ihmiset. Ihanaa on kuitenkin palata myös kotiin katsomaan, joko pionit kukkivat pihalla. Ensi viikolla on luvassa myös monta yhteistä ompelupäivää yhdessä Kirsikan kanssa. Tuskin maltan odottaa sitäkään :)

Savuntuoksuisin terveisin Sunna

Kommentit

  1. Tervetuloa siis Helsingin "helteisiin"! Kauniit pöksyt ja sinnikäs mallityttö!

    VastaaPoista
  2. Ihanat legginssit. Mä tarttisin tommoset itselleni. Ehkä joskus julkaisette kaavat ...

    VastaaPoista
  3. hihiii, mulla on itellä ihan samanlaiset legsut. Kauniimmat ne taitaa tosin olla neidillä, ku tälläselä "rouvalla".

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit

Yhteistyössä