Liberty-kankaita Karusellista
Kankaat: Liberty-puuvilla, Karuselli (kankaat saatu blogiyhteistyön merkeissä)
Malli: oma

Yhteinen ystävämme, Novamelina-blogistaankin tuttu, Nova teki tänä keväänä rohkean siirron ja ryhtyi käsityöyrittäjäksi. Iloksemme hän on ruvennut myös Liberty-kankaiden jälleenmyyjäksi.  Novan käsissä syntyy monenmoisia värikkäitä pussukoita, ihania huiveja ja tekeepä hän myös tilauksesta lastenvaatteita myymistään Liberty-kankaista. Novan Karuselli-kauppa toimii netissä ja tuotteita voi tiedustella myös sähköpostitse. Kankaita ja uniikkeja tuotteita voi käydä ihastelemassa livenä ja tietysti myös ostamassa Vallilassa Novan työhuone-myymälässä (Mäkelänkatu 15). Sinne mekin teimme tällä viikolla täsmäiskun ja saimme molemmat mukaamme palat ihanaakin ihanampaa puuvillakangasta. Kankaista ompelimme kesähousut tyttösillemme uutta kaavaa testaillen. 

Liberty-kankaan laatua ei voi kyllin kehua. Kangas on todella ohutta, tiiviisti kudottua ja laadukkaan oloista, joka käytössä vain paranee entisestään. Tytöt ihastuivat kesähousuihinsa ikihyviksi ja kaikeksi onneksi sääkin näyttäisi vihdoin suosivan kesäpukeutumista. 

Kirmailemme tämän viikon housunlahkeet hulmuten lämpimillä rannoilla, mutta lupaamme palata pian Liberty-aiheisen mekkoarvonnan merkeissä! Olkaahan kuulolla :)

Kesäterkuin Sunna ja Kirsikka

Kommentit

  1. Tosi kivat kesähousut! Libertykankaat vielä itellä korkkaamatta mutta kovasti houkuttaisi!

    VastaaPoista
  2. Ompa hauskan näköiset housut. Kivan väljät yläosastaan. Pitää kyllä mennä käväisemään tuolla Novan kaupalla.

    VastaaPoista
  3. Aivan ihastuttavat housut! Itselläni on tällaiset kesähousut ja tyttäreni on sitä mieltä, että hänenkin pitää saada. Nämä inspiroivat tekemään housut itse. ;)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit

Yhteistyössä