BiitsikelitLomaterveiset Lapista! Suuntaamme perinteisesti kesälomailemaan kotikonnuilleni alkukesästä hyvissä ajoin ennen sääskien saapumista. Olemme tottuneet pakkaamaan reissuun mukaan villakerrastot ja varautumaan vaihtelevaan säähän. Tänä vuonna alkukesä on kuitenkin ollut erityisen kylmä. Mökkimaisemissamme Käsivarressa kesä on vielä tuloillaan. Koivuissa on vasta pienet hiirenkorvat ja olemme tässä jo tovin odotelleet, että järvestä lähtevät loputkin jäät ja pääsemme veneellä mökillemme. 

Tällä viikolla teimme päiväretken Norjan puolelle Vesisaareen. Lapset suunnittelivat uivansa meressä ja minä kaavailin ottavani pitkästä aikaa joitain kuvia tänne blogiin viime aikoina valmistuneista ompeluksista. Matka oli varsin onnistunut, vaikka sekä uiminen että kuvaaminen jäivät pelkäksi haaveeksi. Kirsikan kanssa ompelimme aiemmin keväällä tytöillemme mustavalkoiset rennot hupputakit. Kuvassa takin helma ja huppu näkyvät aavistuksenomaisesti kaiken muun vaatetuksen alta. Vaativien sääolosuhteiden vuoksi takkikuvaukset siirtyivät tulevaisuuteen, mahdollisesti lämpimämmille rannoille..;) 

Lomaterkuin Sunna

Kommentit

 1. Hei.
  Kuinka kylmää ja millaiset kelit siellä on? Pakkasta? Pitääkö olla toppavaatteilla?
  Meillä oli haaveena lähte Kilpisjärvelle maanantaina ajelemaan, mutta keli vähän mietityttää. Asuntovaunulla ollaan siis liikkeellä. Mutten viitsisi pakata toppavaatteita mukaan. Ja räntäsadettakin on luvattu. Milloinka noin ylös tulee räkkäaika? Onko juhannuksen jälkeen vielä siedettävää?
  Hassuja kysymyksiä. Mieli halajaa kuitenkin lappiin kovasti.
  T: reissaaja

  VastaaPoista
 2. Hei! Huomenna suuntaamme mekin Käsivarteen. Tämänpäiväisten tietojen mukaan sää on edelleen kylmä ja tuulinen. Tunturissa on vielä lunta ja suosittelen kyllä pakkaamaan ne toppavaatteet mukaan :) Mukavaa Lapin reissua teillekin!

  VastaaPoista
 3. Awesome work.Just wanted to drop a comment and say I am new to your blog and really like what I am reading.Thanks for the share

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit

Yhteistyössä