Safari-synttärit
Mekon kaava: oma
Kangas: viskoosia, Eurokangas (palalaari)
Hiuspannat: Bijou Brigitte
Korvahuovat: Eurokangas

Huh heijaa! Taas olisi yhdet synttärit takana päin, ja seuraavia tarvitsee miettiä vasta puolen vuoden päästä. Meillä juhlittiin pari päivää sitten tyttäreni 9-vuotis syntymäpäiviä kavereiden kanssa, kaksi kuukautta myöhässä. Meno oli melkoinen ja tunnelma tiivis kahden tunnin ajan.

Teemaksi sankari valitsi eläimet, ja äiti ehdotti safariteemaa. Kutsussa ketään ei pyydetty pukeutumaan minkään teeman mukaisesti, eikä teemaa muutenkaan paljastettu. Tullessaan juhliin vieraat saivat sujauttaa kätensä pussiin, ja poimia sieltä itselleen lahjaksi askartelemamme korvapannat. Safari-teema jatkui Ruotsista tuliaisena tuoduissa paperilautasissa (Lagerhaus), muffinsivuoissa (Confetti), ilmapalloissa (Juhlamaailma) ja pöytäkoristeena olleissa muovieläimissä.
Tytär sai vielä ekstrana teemaan sopivan juhlamekon, jonka ompelin Eurokankaan palalaarista löytyneestä eläinkuosisesta viskoosista.

Jos totta puhutaan, niin ei tässä ihan ilman juhlien järjestelyitä selvitä. Ensi viikolla nimittäin on meidän H-hetkemme: Mekkotehdas aikuisille julkaistaan!! En malttaisi odottaa..

Jännittynneenä toivottelen kaikille aurinkoista viikonvaihdetta!
Kirsikka

Kommentit

 1. voih, nyt mäkään en malta odottaa ensi viikkoon. Onnea!

  VastaaPoista
 2. Tosi raikas mekko.nyt on selkeästi harmaat ja mustat vallanneet lasten vaatekaappeja...Minäkin odotan kovasti uutta kirjaanne.Kankaita on jo jemmassa,vaikken edes tiedä,mitä kaavoja löytyy.Ihanuuksia takuuvarmasti...

  VastaaPoista
 3. Mistä nuo ihanat limsa/mehupullot ovat?

  VastaaPoista
 4. IhanTäydellistä!!! ihanaa kun jotkut jaksaa miettiä ....on niissä vaan aina yhtä iso urakka noissa synttäreissä!!!

  VastaaPoista
 5. Ihanat kekkerit! Ruusulimonaati on meilläkin harkinnassa kevään lakkiaisiin. 💕 Mekkotehdasta malttamattomana odotellen! Tuija

  VastaaPoista
 6. Ihastuimme kohta7-vuotiaan tytön kanssa niin, että onkohan meilläkin safari synttärit piakkoin! :-D

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit

Yhteistyössä