KevätkarkelotOtimme eilen varaslähdön Vappuun keskimmäisemme viettäessä kaverisynttäreitään. Talo täyttyi iloisesta juhlakansasta ja kuin ihmeen kaupalla aurinkokin pilkisteli pilviverhon takaa.  Ohjelmassa oli leikin ja herkuttelun lisäksi naamioaskartelua. Sinellistä löytyivät valmiit naamiopohjat, jotka päällystettiin Foam Clay-massalla ja koristeltiin timanteilla. Massaa oli helppo muovailla eikä se sutannut vaatteita. Tämä massa-askartelu oli niin onnistunut ja innostava ohjelmanumero kaverisynttäreillä, että jatkoa on varmasti luvassa kevään juhlaputken aikana.

Iloista ja toivottavasti myös aurinkoista Vappua!
Sunna

Kommentit

 1. Nää on kyllä kivoja! Mä kokeilin lapsimessuilla Sinellin pisteellä myös. Helppoa ja hauskaa, luulis että pienetkin osaisivat käyttää kun ei valu miten sattuu eikä murene. Ihanalta näytti myös synttäritarjoilut ja muu yleisfiilis :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Piia :) Samassa paikassa testailimme mekin kuopuksen kanssa näitä ekaa kertaa. Muovailu onnistui hyvin kuusivuotiaalta ja yhdeksänvuotiaat olivat myös juhlissa ihan innoissaan!

   Poista
 2. itekkinmeinasin viime kauppareissulla ostaa samoja purkkeja...mut sit oli oltava järkevä kun kärryssä olikin jo teiänuus kirja....mut ehkäpä seuraavalla reissulla...ihana kattaus-kerrassaan!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Milla! Suosittelen kyllä testailemaan näitä massoja ja odotan jo malttamattomana mitä kivaa niistä keksitte :)

   Poista
 3. ihania kuvia ja ihana tyttömäinen (&vappumainen) tunnelma! ^_^

  VastaaPoista
 4. Mukavannäköiset,herkulliset ja hauskat karkelot.Hauskaa Wappua lumisesta Savosta :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit

Yhteistyössä