Harmaa Helmi
Malli: Helmi, Mekkotehdas aikuisille-kirjasta
Kangas: Libertyä, tilattu Ranskasta

Ensimmäiseen Mekkotehdas-kirjaamme kokosimme suosikkimekkokaavojamme pikkuisille tytöille. Kirjaan mahtui mukaan myös yksi aikuisten mekkokaava meille vähän isommille tytöille. Sama kaava toistuu myös uudessa Mekkotehdas aikuisille-kirjassamme. Aikuisten kirjaan on valittu  kuin bonukseksi yksi mekkokaava nuoremmillekin neitosille (koot 86/92-134/140). 

Vanhempi tyttösistäni sai kirjajulkkareihin kirjan kaavalla ommellun Helmi-mekon Libertyn harmaapohjaisesta kukkakankaasta. Tämän kankaan olen tilannut jo aiemmin keväällä Ranskasta, mutta nythän näitä Libertyn ihanuuksia saa kotimaastakin Nova Melinan Karuselli-kaupasta. Pian näitä ihanuuksia pääsee hypistelemään myös livenä, kun Nova toukokuussa avaa kivijalkaputiikkinsa Helsingin Vallilaan. Kanta-asiakaskortti kauppaan on jo melkein askarreltu :)

Suloista sunnuntaita! Täällä se vierähtää nuorimmaisen nuppusen päiväpeittoa tikkaillessa :)
Sunna

Kommentit

 1. Ihana mekko, ihana kangas ☺️ Onneksi näitä ihania kankaita saa nykyisin Novalta. Minulla oisi teille yhteistyöehdotus virkkauksen tiimoilta, mutta jostain syystä en löydä sähköpostiosoitetta kummallekaan teistä. Jätän tähän omani, mikäli ehditte jossain kohdin suurimpien hulinoiden jälkeen heittämään minulle viestiä : tissarii@gmail.com
  Kohta saadaan jännittää vaalituloksia, terkuin Riitta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Tässä sähköpostiosoitteemme, se on jossain vaiheessa vahingossa tipahtanut pois sivupalkista eli mekkotehdas@gmail.com. Ollaan yhteyksissä :)

   Poista
 2. Aivan ihana mekko! Onneksi kirja odottelee jo lähipostissa. Kerrankin viikonlopun loppumisessa on jotain hyvää;)

  VastaaPoista
 3. Ihana, ihana kirja! Vaikken tekisi tästä koskaan mitään (aion tehdä!), niin ostos ei mennyt hukkaan!!! Kuvat ovat kauniit ja inspiroivat. Minun ompelufanius alkoi tästä blogista, eikä loppua näy. Kiitos!

  Katja

  VastaaPoista
 4. Kiitos Katja kauniista sanoistasi :)

  VastaaPoista
 5. Hieno Kangas. Janoan kirjaa!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit

Yhteistyössä