Valkoinen römpsypaita 

Malli: oma
Valkoinen ohut puuvilla: Eurokangas, palalaari
Ryppypuuvilla: Eurokangas, pakkakangas

Tyttöjen viikonloppuun kuului sirkusta, synttäreitä, kukkia ja kangaslaareja. Jo perjantai-iltana kannoin saumurin ja ompelukoneen keittiön pöydälle ja levittelin kankaat pitkin olohuoneen lattiaa. Seuraksemme saimme pariinkin otteeseen Kirsikan tyttärineen ja ehdimme pitkästä aikaa ommella yhdessä. Aurinkoinen sää innosti meidät kesäisten toppien ompeluun sekä itselle että tytöille. 

Tavoitteenani on tehdä tilaa varastoon ja kangasvaraston tuhoaminen on osa tätä projektia. Yöllinen löytöretki omille kangaslaareille tuotti tällä kertaa tulosta ja löysin valkoisen ohuen batistityylisen kankaan, jonka olemassaolon olin jo ehtinyt unohtaa. Leikkasin kankaasta paidan vanhemmalle tyttärelleni ja kaavana käytin Kirsikan jo aiemmin esittelemää mallia. Epäilin jo kangasta leikatessani, että paidan helma vaikutti aika lyhyeltä. Aamuinen sovitussessio vahvisti epäilykseni ja ratkaisin ongelman lisäämällä paidan helmaan ryppypuuvillasta leikatun kevyesti poimutetun rimpsukaitaleen. Paidasta tuli pienten kikkailujen jälkeen sopivan pituinen ja helmarimpsu toi kivan lisän muutenkin romanttishenkiseen vaatteeseen. Tyttäreni tykästyi oitis uuteen paitaansa ja äitikin jopa niin paljon, että leikkasi kankaan lopusta samanlaisen paidan myös itselleen ja helmarömpsyllä tottakai :)

Oma paitani on vielä palasina, mutta jos sää jatkuu yhtä aurinkoisena, on se syytä ommella pian valmiiksi. Iloista ja aurinkoista alkavaa viikkoa!
Sunna

Kommentit

 1. Todella, todella kaunis paita <3

  VastaaPoista
 2. Tämä ei nyt liity paitaan mitenkään, mutta monesti on pitänyt kysyä sannan kodin tytön ( vai tyttöjen) huoneen lattiasta - onko se oikeaa laukkua vai laminaatti/ parketti? Ja jos jompikumpi jälkimmäisistä, niin minkä merkkistä. Talon rakennus edessä, eikä oikea laukkua töis ole mahdollinen. Teidän Lattia on tosi upea!

  VastaaPoista
 3. Onpa kaunis leikkaus tuossa edessä. Sopis omaankin paitaan...

  VastaaPoista
 4. Voi ihanaa miten taitava olet.. Haluaisin itsekin niin osata tuon taidon! Ihana blogi ja tulen uudelleenkin.. Jos haluat niin käy kurkkaamassa omaa blogiani, puuhiani saa alkaa seuraamaan ja kommentit piristävät. www.amandanunelmia.blogspot.fi :) Ihanaa viikkoa sinne ♥

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit

Yhteistyössä