Suosikkipaitoja
Kaava: oma
Pitsipuuvilla: Eurokangas
Ruutukangas: Eurokangas, palalaari

Muutama viikko sitten kävimme Kirsikan kanssa tutustumassa kauppojen kevätvaatetarjontaan ja tykästyimme molemmat erääseen valkoiseen pitsipuuvillaiseen paitaan. Kyseinen paita sai jäädä kauppaan odottamaan uutta onnellista omistajaansa. Me sen sijaan koukkasimme kotimatkalla Eurokankaan kautta katsastamassa tämän hetkisen pitsipuuvillatarjonnan. Sopiva kangas löytyi kaikeksi onneksi ja jo samana iltana ompelimme  yhdessä tuumin paidat itsellemme.

Emme ihan joka päivä halua kulkea käsikynkkää samanlaisissa paidoissa, joten olemme ommelleet tahoillamme hyväksi havaitulla kaavalla jo usemmankin keväisen paidan. Kirsikan uusin luonnonvaalea viskoosinen ihanuus on vielä minultakin näkemättä..

Aurinkoisen keväisiä päiviä toivotellen
Sunna

P.s. Pitsipaitainnostuksen myötä olemme pistäneet merkille, että Eurokankaaseen on tullut ihan viime viikkojen aikana pitsipuuvillaa pakkakankaina tosi monissa keväisissä väreissä :) 

Kommentit

 1. Oi miten mukavia paitoja.Odottelen niin sitä teidän kirjaa,etten meinaa pysyä nahoissani.Kankaitakin on jo jemmassa,että sitten teen,kun saan ihania kaavoja :)

  VastaaPoista
 2. Tämän malliset paidat ovat niin nättejä. Harmi vain, että minä näytän tällainen päällä megarintavalta ja 10 kiloa lihavammalta :p Ei ole mun mallinen, sääli.

  VastaaPoista
 3. Todella kauniit, kesäiset paidat!

  VastaaPoista
 4. Vielä uudesta kirjasta,varasin sen jo kirjastosta Kuopiossa.Enkä ollut edes ensimmäinen,neljä ehti ennen minua.Ostan tietty omaksenikin :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit

Yhteistyössä