Ripaus keltaista


Kaava: oma
Keltainen viskoosi: Eurokankaan palalaari
Rusettikangas: Eurokangas


Pipokaava: oma
Kangas: Paapii

Pian on pääsiäinen ja huomenna aamulla pienet noidat ja pupuset lähtevät kiertämään lähitienoota virpomavitsoineen. Nurkissa pyörivät pölykoirat ovat saaneet seurakseen pajunkissoja ja koti on ollut jo monta päivää silkkipaperisilpun ja höyhenten vallassa. 

Tänään aamulla tein pienen piipahduksen kaupungille ja hain Hulluilta päiviltä kuopukselle takin pihaleikkeihin. Kotiin päästyäni ompelin saman tien takin kaveriksi trikoisen kevätpipon Paapiin trikoosta. Saa nyt tyttönen leikkiä koko kevään kuraleikkejä virpomavitsojen väreissä.

Samaa värimaailmaa noudattelee myös viime viikonloppuinen ompelus vanhemmalle tyttärelleni. Keltainen ei ole koskaan kuulunut lempiväreihini, mutta Eurokankaan palalaarista löytynyt vaaleankeltainen viskoosi ihastuttu ja hetken emmittyäni nappasin sen mukaani. Kankaasta syntynyt paita mukailee omien viime aikaisten suosikkipaitojeni mallia. Piristykseksi paidan selkämykseen lisäsin halkion ja vuorikankaisen rusetin. Vähän täytyy vielä hihan kaavaa hioa, mutta hyvin tämä toimii näinkin. 

Iloista pääsiäisen aikaa!
Sunna

Kommentit

  1. Upea paituli siitä tulikin!! Makee pipo, sopii hyvin karkkiväriseen takkiin.

    VastaaPoista
  2. Kaunis kevättunika! Ja ihania virvontaoksia =)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit

Yhteistyössä