Kesätopit


Kaava: oma
Kangas: Eurokangas, viskoosipalalaari

Kaava: oma
Kangas: vanhoista varastoista

Tyttäriemme villeimmät mekkovuodet ovat toistaiseksi takana päin, se on myönnettävä. Me äidit kuitenkin haikailemme söpöjen ompelusten perään, ja mikäs sen parempi mekon korvike kuin kaunis tyttömäinen yläosa. 

Viime viikonlopun ompeluksiin lukeutuivat nämä kesäiset topit, jotka toteutimme kokeilumielessä hieman eri tyyppisistä materiaaleista. Kaavassa on vielä pientä hiottavaa, mutta nämä kelpaavat kyllä ihan tällaisenaankin. Kukallinen toppi on ommeltu ohuesta batistimaisesta puuvillasta ja toinen taas satiinisidoksisesta viskoosista. Vasempaan rintapieleen ompelimme molempiin toppeihin pikkuruiset taskut. Toppi sopii puettavaksi niin farkkujen kuin shortsienkin kanssa, joten täytyy varmaan kokeilla tätä aikuistenkin koossa.

Energistä tiistaita kaikille!!
Kirsikka ja Sunna 

Kommentit

  1. NiinSöpöt...ja mie niiin jo odotan sitä lemppariKirjailijoiden uusinta bestSelleriä!!!!!!! tit ti diii!!!

    VastaaPoista
  2. Moikka, sit kun ette tiedä mitä tehdä seuraavaksi, niin olis tarpeen tuollainen Isompien tyttöjen yläosakirja. Sellainen kiva, josta saa ideoita, hyviä kaavoja toteutettaviksi joustamattomista kankaista.. Kiitti jo etukäteen.

    VastaaPoista
  3. Iik, miten aktiivista täällä Mekkotehtaassa on ollut viime aikoina: todella ihania tyttöjen toppeja ja puseroita! Ja ompelukoneesta on jo pyyhitty pölyt uutta kirjaanne varten...

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit

Yhteistyössä