Aurinko armas, Dear Sun


Kaava/Pattern: oma/own
Kangas/fabric: kuvioviskoosi/viscose, Eurokangas
Kultakalvo: Seriväri

Ei, en ole ollut ulkomailla. Olisinkin. Selailin koneella kuvia, ja eksyin harhailemaan ja haaveilelmaan viime kesäiseen Kreikka-kansioon. Ihonväristä päätellen ollaan vielä alkumatkassa. Päälläni oleva tunika oli matkani ehdoton vaatesuosikki. Ohut viskoosi rypistyi kyllä hurjasti, mutta oli ihanan vilpoinen auringon paahteessa. Tunika oli kätevä rannalla tepasteluun ja kuivuikin tuulessa nopeasti.

Kuvista ei juuri erota, että viskoosi on kuviollista. Rintamukseen tein tekstin Seriväristä hankitulla kultakalvolla. Ihan tällaiseen kalvo ei ollut omiaan, sillä onnistuin haalistuttamaan sen pesuissa melkein kokonaan pois. Sääli, sillä se näytti tosi kivalta. Kimallekalvo olisi ollut tähän ehkä varmempi ja kestävämpi vaihtoehto. 

No, I have not been travelling lately. I just found myself rambling in last summer's picture folder of our trip to Greece and stumbled on these photos of me wearing a self-made tunic. And a lovely beach! The tunic was made of viscose and it was definitely my favorite beachwear. Fabric did wrinkle a lot, but I didn't mind. Wishing it was summer again! 

Kesästä haaveillen,
Kirsikka

Kommentit

  1. Ihanat kesäkuvat! Lomasta haaveillaan täälläkin..

    VastaaPoista
  2. Kiva tunika! Sais alkaa se aurinko kyllä jo näyttämään vähän naamaansa. :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit

Yhteistyössä