Täteilyä

Pandakangas: Spoonflower
Musta pilkkukangas, levyvanu ja kankainen lahjanauha: Eurokangas
Keltainen terekangas: Kiinasta

 

Pipolanka: Onion Knit, Tussah Silk, Lankamaailma
Housukaava: Ottobre (en tiedä, mikä numero)
Housukangas: Eurokangas, palalaari

Reilu viikko sitten saimme myöhäisiltana iloisen puhelun: minusta oli tullut pienen pojan täti! Olemme kaikki ihan tohkeissamme, sillä viisivuotias poikani on ollut nuorin serkku äidin puolelta tähän asti. Kaikki vauvoihin liittyvä tuntuu niin kaukaiselta, ja vaihteeksi aika inspiroivalta.

Jo joulukuussa tilasimme, tämä tuleva uutinen mielessämme, toisen siskoni kanssa vauvan köllöttelypeittoon kangasta Spoonflower-nimisestä verkkokaupasta, mikä on pullollaan mitä ihastuttavimpia kankaita. Kankaiden toimitus kestikin sitten kuukaudenpäivät ja lopulta lähdin ompelemaan peittoa vasta uutisen kuultuani. Peiton tereen väriksi valikoitui samea keltainen, ja sama sävy toistuu pienenpienissä "nastoissa", joilla tikkasin vanua ja päällikankaita sieltä täältä toisiinsa kiinni.

Lahjan mukaan lähtivät toivottu virkattu lippalakki (yrittäen matkia tätä), sekä saman sävyiset, ihanan pehmoiset pöksyt. Nyt on lahja saatu mummon mukana perille, mutta meiltä on vielä pienokainen näkemättä. En malttaisi odottaa.. 

Mukavaa ja inspiroivaa loppuviikkoa!
Kirsikka

Kommentit

 1. Ihanat! Ja onnea tädille! On ne vaan ihan kuin omia nämä sisarusten lapset. Minulla kaksi pikku murua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hanna! Harmi vaan kun pikkuinen on niin kaukana. Mutta onneksi on nykyaika ja kaikenmaailman näköpuhelut jne. niin täditkin päsee nauttimaan pienokaisesta edes hitusen ;)

   Poista
 2. Ihania kaikki! Tuon peiton nähtyäni alkoi himottaa peiton tekeminen... ;) Onnea tädille ja koko suvulle uudesta tulokkaasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos NorppaStiina! Mulle kävi vähän samaten, että nyt tekis mieli päivittää omat torkkupeittovarastot, jotka on melko onnettomat..

   Poista
 3. En nyt nopealla silmäilyllä löytänyt teidän mekkotehdas kirjasta tekstiä, jossa olisi kielletty tekemästä myyntiin teidän kaavoilla olevia tuotteita. (kuten esim tilda kirjoissa kielletään)
  Mutta ajattelin jos teitä kiinnostaa niin näin kuitenkin tapahtuu:
  https://www.facebook.com/media/set/?set=a.342059962665206.1073741834.338292413041961&type=1

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä ja linkistä! Kirjassamme ei erikseen mainita, ettei kaavojamme saa käyttää kaupalliseen toimintaan, sillä copyright-merkki tarkoittaa sitä, ja tekijänoikeus on voimassa ihan ilmankin sitä merkkiä. Tämä on kuitenkin asia, mikä monella ei ole tiedossa. Siksi varmasti monissa lehdissä ja kirjoissa lukee se vielä erikseen, ettei tule väärinymmärryksiä.

   Poista
 4. Oi mikä suloinen setti, ihana! Tuota kangasta myös jossain ihastelin. Onnittelut myös suvun uudesta pikkuisesta!

  VastaaPoista
 5. Ehdit tekemään kaiken! Söpöt ovat. Kiitos viimeisestä, oli NIIN mukavaa!

  VastaaPoista
 6. Ihana peitto! :))))) Ja aivan törkeen ihana kangas! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Niina! Ihan oli pakko tilata, kun kaveri antoi vinkin kaupasta.

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit

Yhteistyössä