Pusero x 2
Kaava/pattern: oma/own
Kankaat/fabrics: Eurokangas, viskoosia palalaarista/ viscose

Kaiken tämän harmauden keskellä väriterapia tekisi hyvää, mutta viehätys värittömään ja harmaaseen vie voiton tälläkin kertaa. Suunnitelmissa on jo pitkään ollut tehdä tyttärelleni pusero, joka on helppo sujauttaa päälle, ja jonka voi pukea kouluun esim. farkkujen ja neuletakin kanssa. Tämän aamun kokeilun päätin toteuttaa saman tien tuplana, kun mallejakin sattui olemaan kaksi. Pikkiriikkisellä hionnalla tästäkin kaavasta saa oikein toimivan.

Eurokankaan viskoosilaarista löytyy taas ihanan pehmeitä palakankaita, joissa myös söpöjä kuoseja. Kuvissa näkyvä sydänkangas on tuore löytö. Harmaa viskoosi on taas vanhoista varastoistani, mutta sekin samaisesta laarista aikoinaan löytynyt. 

Nyt alan pikkuhiljaa tuskailla sitä, että rentouttava loma kotosalla lähestyy loppuaan ja huomenna koittaa karu arki. Kauhulla odotan lähinnä aamuheräämisiä, jotka ovat venyneet loman aikana lähes luvattoman pitkiksi.. 

Though colors would be great therapy when it's so dark outside. I'm still attracted to sewing everything grey and colorless. This morning I decided to draw a blouse pattern for my daughter. Her friend was visiting us, so I sew two pieces at the same time and took a friend photo of those cuties too. Blouses are made of viscose and fabrics are bought from a local fabric store Eurokangas.

Tarmokasta alkavaa viikkoa teille <3
Wishing energetic next week to you guys <3
Kirsikka

Kommentit

 1. Tiina/Bridgehill
  sain kolleegaltani suosituksen tutustua teidän blogiinne. Kivoja kuvia ja ihanaa miten jotkut ovat käteviä käsistään. Yksi kysymys heräsi:keittiön katossanne killui ihana lasinen lamppu, mistähän se mahtaa olla peräisin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei tiinuliinu! Kiva kun löysit tiesi blogiimme. Lamppu on käytettynä hankittu ja sen alkuperästä en tiedä muuta kuin, että se on muistaakseni Kiinasta tuotu.

   Poista
 2. Kauniit on puserot, kaikessa yksinkertaisuudessaan ja värittömyydessään, ja ehkäpä juurinkin siksi. Voimaa alkaneeseen viikkoon.

  VastaaPoista
 3. Kauniit ja varmasti monikäyttöiset paidat!

  VastaaPoista
 4. Hei tehkääs kirja myös tuollaisista koululaisvaatteista! Meidän 7 ja 8 vuotiaat ovat ihan hulluina näihin ompeluksiin, mutta enhän minä kaavoja osaa vääntää... Niin ihania!!! Ja kuinka kauan vielä pitää odottaa aikuisten mekkokirjaa? En malttaisi!

  VastaaPoista
 5. Joo, kirja vähän isommille lapsille olisi hyvä idea! Mekkokirjasta itse suurensin joitakin kaavoja ja jopa onnistuin!

  Onkohan meidän Eurokangas jotenkin jätteiden keräyspaikka? Kun ei meillä ole paloissa noin hienoja, siellä on ollut samat (aikast kamalat) rääsyt jo vuosia.

  M Hämeenlinnasta

  VastaaPoista
 6. Todella nätin malliset paidat. Minä myös kannattaisin kouluvaatekirjaa!!!!!!!!!!!!!!!!!

  VastaaPoista
 7. Sain lahjaksi Mekkotehdas-kirjan. Siitä on ollut iloa ompelijalle kuin myös mekkojen saajalle. Kirja on mielestäni ihana osoitus, kuinka tyttöjen maailmaan voi uppoutua. Hienoa työtä teette. Toivon menestystä myös aikuisten kirjalle!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit

Yhteistyössä