Vielä viikko jouluun

Lapset laskevat öitä jouluun ja ilmassa on jo selvää jännitystä. Iltaisin ennen nukkumaan menoa lapset miettivät, tuleeko joulupukki varmasti ja tuleeko varmasti ensi vuonnakin sittenkin kun kaikki ovat jo koululaisia..

Joulukuun kiireiden keskellä meillä on hiukan sairasteltu ja vauhtia on ollut välillä hiljennettävä niin lasten kuin aikuistenkin. Näinä päivinä on ollut aikaa levätä, leipoa pipareita voinnin salliessa ja tehdä tontun touhuja pienten potilaiden sammuessa sohvalle. Tänään illalla tytöt siivosivat huoneensa ja nukkekotinsa jouluiseen kuntoon. Molempiin kannettiin illan päätteksi pienet kuuset ja huomenna ne kuulemma myös koristellaan. 

Pienimmästä sängystä kuului myös ennen unen tuloa vieno pyyntö, josko äiti voisi ommella nukkekodin väellekin tonttulakit..  
Leppoisia joulukuisia päiviä!
Sunna

Kommentit

 1. Kaunis nukkekoti! Meillä kuopus innostui pienenä koululaisena ompelemaan kaikille pehmoeläimilleen tonttulakit. Suloista joulun aikaa! Tuija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuija! Täytyy tunnustaa, että jäivät tonttulakit tänä jouluna ompelematta. Ensi jouluna täytyykin laittaa pienet ompelijat hommiin ;)

   Poista
 2. Iik, ihania joulujuttuja! Aina kun avaan teidän bloginne, tuntuu että sanavarastostani löytyy vain kaksi adjektiivia: ihana ja kaunis... Tunnelmallista joulua teille molemmille! (Haa, osasin kolmannenkin adjektiivin.)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa alkavaa vuotta ja terkkuja kotijoukoillesi :) Ihanat ja kauniit sanasi ilahduttavat aina enemmän kuin aavistatkaan <3

   Poista
 3. Aivan ihastuttavasti saatu vauhti piparihevoseen! Mekin hamstrasimme sisustusliikkeestä viinipullon päähän tarkoitettuja tonttulakkeja barbeille! Ja huovasta ompelin lego-ukollekin omansa, mutta pysyy vähän heikonlaisesti pienessä päässä.

  VastaaPoista
 4. Kiitos :) Kuulostaapa kiinnostavalta nuo viinipullon päähän laitettavat tonttulakit..

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit

Yhteistyössä