PupujuttujaHarmaa sekoitekangas: Eurokangas
Kullanhohtoinen pellava: Eurokangas 
Pilkullinen pellava: Marimekko
Kimallekalvot: Seriväri
Kimaltava kangasväri: Sinelli
Puputaulu: Mrs Mighetto

Perheen pienin on pitänyt pupuista niin kauan kuin muistan. Tyttösen suurena haaveena on tietysti oma pupu, mutta toistaiseksi olemme tyytyneet hoivailemaan pehmopupuja ja katselemaan city-kaneja lastenhuoneen ikkunasta. Tämän aina vaan jatkuvan pupuinnostuksen myötä olen tottunut katselemaan kivoja pupujuttuja pitkin vuotta ja tonttujenkin korviin oli kiirinyt tieto tytön toiveista..

Aattona pukin kontista paljastunut pieni pehmeä paketti piti sisällään harmaan pupukäsilaukun. Pupulaukku on ommeltu Eurokankaasta löytyneestä napakasta pakkakankaasta ja se on vuoritettu ohuella puuvillakankaalla.  Kassi on koristeltu applikaatioin ja pienissä yksityiskohdissä on käytetty kiinnisilitettävää kimallekalvoa, kimmeltävää kangasväriä ja käsinkirjontaa.  Olkahihna on ommeltu kullanhohtoisesta pellavasta, joka "kului" ja pehmeni sopivasti varovaisesti silitettäessä.  Kassin takana olevan vetoketjun ansiosta pienet aarteet pysyvät hyvin tallessa.

Suuri litteä paketti sen sijaan  kätki sisäänsä suloisen puputaulun. Eräs tonttu ihastui ikihyviksi tähän Mrs Migheton printtiin  jo ennen joulua ja saatuaan pukin siunauksen hankinnalle, tilasi sen samantien puputytön seinälle ripustettavaksi :)  

Iloa vuoden viimeisiin päiviin ja onnea uuteen vuoteen!
Sunna

Kommentit

 1. Niin suloisia juttuja:) Mahtoi olla tyttö innoissaan!

  VastaaPoista
 2. Ihanaa! Voisitteko laittaa Facebookissa päivityksiin linkin suoraan sivuille. Kuvasta en saa klikattua itseäni sivuillenne. Olisi kiva päästä katsomaan ihanuuksia aina heti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos palautteestasi! Juuri noin olemme yrittäneet toimia ja kuvan pitäisi toimia linkkinä. Toivottavasti saat sinäkin linkin toimimaan :)

   Poista
 3. Söpöt pupulaukku ja -taulu! Muistan elävästi meilläkin sen ajan, kun keskimmäinen tytär haaveili ja toivoi omaa pupua. Kun kanikuumetta oli jatkunut jo pari vuotta, laitoin ehdoksi kanin hankkimiselle, että tytär "hoitaa" pahvilaatikkoa kuukauden vaihtaen siihen tuoretta heinää ja vettä päivittäin. Nyt meillä asuva Nöpö-kaniherra on jo viisivuotias ja tytär 14, ja hienosti on hoitanut tämän veikeän lemmikin, josta on ollut iloa koko perheellle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Susu! Meillä pupufanin hyvällä ystävällä naapurissa on kani, jota onneksi pääsee välillä hellimään, vaikka eihän se tietysti omaa voita :)

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit

Yhteistyössä