Oi kuusipuu


Kaikki tyynykankaat Eurokankaasta.

Minulle kuusi on kodin tärkein joulukoriste. Muutama vuosi takaperin avuliaat ystävät raahasivat niitä minulle maalta jokaiseen huoneeseen omansa. Oli pienenpientä ja suurta. Nyt olen hieman rauhoittunut, mutta silti minulla on tietyt kriteerit siitä, millainen kuusen täytyy olla, ja ihan yhdellä en vieläkään selviä.

Viime jouluna meinasi iskeä ahdistus, kun mieheni joutui joulun alla jalkaleikkaukseen, ja kuusi (niinkuin moni muukin asia) oli tietenkin vielä hankkimatta. Kuin tilauksesta oveemme koputettiin, ja siellä oli Kalle-kuusikauppias maalta mukanaan kuorma-autollinen luomukuusia! Se oli viime jouluni pelastus. 

Tänä vuonna ehdin jo tuskailla, etten varmasti löydä mistään yhtä hyvää kuusta, kun kaikkialla näkyi myynnissä viljeltyjä ja muotoon leikeltyjä kuusia, puhumattakaan ulkolaisista haisulikuusista. Miehenikin sai kuulla, että Kallen kuusia olisin nyt kovasti vailla, mutta liekö haaveeksi jäisi. Ei jäänyt, sillä Kalle saapui kuusineen, ja tuli varta vasten vanhan asiakkaan oveen koputtamaan. Onko parempaa palvelua olemassakaan? Tämä joulu vietettiin taas ihanan luomukuusen juurella, mutta mitenköhän käy ensi vuonna...

Jouluisat kotikuvat napsaisi  Sunna viikonloppuna, kun perheemme viettivät yhteistä lauantai-iltaa meillä, ensin luistelun ja sitten iltapalan merkeissä.

Rentoa maanantai-iltaa!
Kirsikka

Kommentit

 1. Onpa kaunista! Hieno idea tuo teksti lasissa. Millä se on tehty? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Suvi! Teksti on kirjoitettu liitutaulutussilla, mutta sen ostopaikkaa en muista.

   Poista
 2. 🌲 Kuusi-intoilija täälläkin! Isoa, pientä ja siltä väliltä, korissa, ämpärissä tai lasipullossa. 😉 tuikku

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit

Yhteistyössä