Kummitytön "kaameat" kalaasit


Mustavalkoinen pitsi: Eurokankaan palalaari
Mekkomalli: oma

Musta trikoo: Eurokangas
Kimallekalvo: Seriväri

Edellisen postauksen turkoosista joustavasta pitsikankankaasta hurmioituneena olen viime aikoina Eurokankaassa käydessäni suunnannut aina ensimmäisenä pitsilaarille. Viimeksi minua onnisti ja löysin monta palaa mustavalkoista joustavaa pitsiä. Myös tytärtäni onnisti, sillä palat olivat sen verran pieniä, etten saanut niistä leikatuksi kappaleita omaan mekkooni. Tällä viikolla valmistunut mekko on päässyt heti käyttöön niin arjessa kuin juhlassa.

Juuri äskettäin kotiuduimme kummitytön Halloween-henkisiltä synttärijuhlilta. Kahdeksanvuotias sankaritar sai lahjaksi tyttönuken uusine paitoineen. Lasten keskittyessä leikkeihinsä kummitus-täti taisi keskittyä syömiseen. Nyt vatsa on niin täynnä herkkuja, että ihan kauhistuttaa. Onneksi tänään ei enää tarvitse muuta kuin kammeta itsensä lasten viereen sohvalle telkun töllötykseen :)

Mukavaa iltaa!
Sunna

Kommentit

 1. Hei hyvä idea maalata laatikoihin mitä ne sisältävät! Pitääkin varastaa toi idiksen tyttäreni huoneeseen! :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos kummitustädille ja muille ihanille vieraille! Kasipaita on ihan huippu, en voi uskoa miten sormesi taipuvat näin pieniin vaatteisiin. Barbi on parhaillaan täällä sambatunnilla...

  VastaaPoista
 3. Ihana,taas uusi pitsimekko.Olen penkonuut Kuopion Ek:n palalaaria tuloksetta.juurikin tätä mustavalkeaa oli pieni pala...ostaisikohan sen siinä toivossa,että löytäisi lisää :)

  VastaaPoista
 4. Kaunis mekko! Ja ihana tuo lastenhuoneen oranssi-valkoinen tapetti. Osaatko sanoa kenen valmistajan se on?

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit

Yhteistyössä